Foto: Instagram
2016. gads apaļīgākām sievietēm bija visai emocijām bagāts, jo arī mazās uzvaras ir uzvaras! Sākot no pozēšanas uz dažādu žurnālu vākiem, piemēram, "British Vogue" un "Sports Illustrated", beidzot ar sievišķīgu aprišu bārbijām un dažādām kampaņām. Ko sola nākamais gads? Savos viedokļos ar "Bustle" komandu dalījās lielo izmēru blogeres, kuras apaļumus uzskata par savu rotu.

Lotija Lamūra: lielie apģērbu izmēri – ne tikai vairāk auduma, bet arī atbilstošs piegriezums

A photo posted by Lottie L'amour (@lottielamour) on Dec 15, 2016 at 3:01am PST

Lotijas Lamūras blogs apkopo ne vien lielo izmēru modi, bet arī pozitīvu attieksmi pret ķermeni kopumā.

Lotija uzsver, ka viņa vēlētos redzēt lielo izmēru apģērbus, kas darināti daudz interesantākā manierē. Gluži tāpat viņa cer, ka apģērbi, kas veidoti daudz krāšņāki, būs arī patiesi radīti lielākām sievietēm, ne tikai pēc viena un tā paša piegriezuma veidoti gan vistievākajām dāmām, gan apaļīgākām. Lotija klusībā prāto, ka 2017. gadā varētu parādīties augumu, aprišu un ādas krāsu dažādība modeļu vidū.

A photo posted by Lottie L'amour (@lottielamour) on Dec 27, 2016 at 3:43am PST

Hloja Eliota: apaļīgas dāmas arī medijos

A photo posted by Chloe Elliott (@chloeincurve_) on Dec 13, 2016 at 11:13am PST

Blondā britu blogere Hloja Eliota, kura ir izveidojusi savu blogu "Chloeincurve", bieži vien izmanto savu "Twitter" kontu, lai paustu neapmierinātību par lielo izmēru apģērbiem. Arī viņa sagaida lielāku daudzveidību apģērbos. Viņa izceļ vēl kādu būtisku aspektu – nepietiekams apaļīgo sieviešu atspoguļojums medijos.

"Es vēlētos, lai arī zīmoli savos sociālajos tīklos, kampaņās un žurnālos atrādītu lielo izmēru drēbes," noteic Hloja, skaidrojot, ka vairums gadījumu zīmoli paši izvēlas modeles šmaugiem vidukļiem.

A photo posted by Chloe Elliott (@chloeincurve_) on Nov 22, 2016 at 4:52am PST


Hloja Pjēra: labi, ka sabiedrībā šī tēma ir aktuāla

Hloja Pjēra ar saviem ierakstiem blogā cenšas mainīt ne tikai sabiedrības uzskatus par apaļīgiem cilvēkiem, bet cilvēku dažādību kopumā.

Protams, kā jau visas dāmas, arī viņa cer uz kādiem uzlabojumiem modes pasaulē, kā arī izceļ to, ka cilvēki un mediji varētu koncentrēties ne tikai uz topmodelēm, bet arī lielo izmēru skaistulēm. Un lai vai kā – svarīgi esot tas, ka cilvēki par šādām problēmām vispār runājot.

Betānija Ratere: lielo izmēru modeles medijos – ne tikai pie tievēšanas rakstiem

Ja kaut nedaudz seko līdzi šim tematam un dažādām diskusijām, Betānijas Rateres vārds varētu ataust atmiņā, jo viņas viedoklis bieži tiek jautāts tad, kad tiek runāts par pozitīvu attieksmi pret ķermeni.

"Es vēlos redzēt apģērbu dažādību, ieskaitot tādus pašus apģērbu gabalus, kādi redzami modes žurnālos. Gluži tāpat vēlos vairāk žurnālos redzēt lielo izmēru modeles – ne tikai pie tievēšanas rakstiem."

Ar viņas blogu vari iepazīties šeit.

A photo posted by archedeyebrow (@archedeyebrow) on Sep 28, 2016 at 1:00pm PDT

Diāna Zeferino: lielo izmēru modeles – tās nav smilšu pulksteņu formas dāmas ar nedaudz apaļākiem labumiem

A photo posted by Diana (@fatfemmefabulous) on Dec 19, 2016 at 5:59am PST

Arī Diāna Zeferīno ir aktīva blogere – viņa savas pārdomas publicē blogā "Fatfemmefabulous". Runājot par nākamā gada cerībām, Diānas teiktajā sadzirdamas pat dusmas un aizvainojums.

Viņa uzskata, ka reklāmas kampaņās un medijos jāparādās sievietēm ar lielākām aprisēm, jo pašlaik šādi cilvēki tiek pārstāvēti ļoti spēcīgā mazākumā. Un arī šeit blogere izceļ, ka tās nav smilšu pulksteņu formas dāmas ar nedaudz apaļākiem labumiem, bet gan reāli apaļīgi cilvēki.

A photo posted by Diana (@fatfemmefabulous) on Dec 17, 2016 at 5:05am PST

Alise Delesandro: pārstājiet nosodīt cilvēkus par viņu gaumes izjūtu

Alise Delesandro ir dizainere, rakstniece, blogere un aktīviste arī skatās ar cerīgām acīm uz jauno gadu.

Viņa skaidro, ka vēlētos redzēt vairāk personalizētu apģērbu apaļīgo cilvēku sabiedrībā. Bet blogerei ir lūgums apkārtējai sabiedrībai: "Pārstājiet nosodīt cilvēkus par viņu gaumes izjūtu, it īpaši lielo apģērbu nēsātājus," tā Alise, skaidrojot, ka tas saistīts arī ar mazo apģērbu izvēles klāstu.

Ar viņas blogu vari iepazīties šeit.

Sema Rovsvela: 'nē' garlaicīgām drēbēm

A photo posted by Sam (@fattyboomtatty) on Oct 30, 2016 at 8:03am PDT

Savu artavu sievišķīgu formu popularizēšanā devusi Sema Rovsvela, kura aktīvi darbojas savā blogā "Fatty Boom Tatty".

Kā visas iepriekšējās dāmas, arī viņa uzsver, ka medijos tiek par maz izceltas apaļīgākas sievietes. Gluži tāpat viņai, kā modes ekspertei, sāp sirds par vienveidīgajiem apģērbiem – arī viņa vēlētos uzvilkt krāšņus apģērbus ar uzkrītošām apdrukām, ne garlaicīgus drēbju gabalus.

A photo posted by Sam (@fattyboomtatty) on Dec 9, 2016 at 8:55am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!