Foto: Shutterstock
Ir lieliski, ja varam iegādāties džinsu bikses, kas der kā uzlietas un arī pat ļoti patīk. Tomēr tā nav vienmēr. Šoreiz, iedvesmojoties no "Real Simple" modes ekspertiem, piedāvājam trīs gaužām vienkāršus veidus, kā uzrotīt džinsus, lai tie izskatītos stilīgāk un derētu labāk.

Ja džinu bikses ir pāris centimetrus par garu vai arī vēlies nedaudz uzfrišināt iemīļotās bikses, vari izmēģinātu šo tehniku. Tā būs būs piemērota "Boyfriend" tipa džinsiem un biksēm ar taisnām vai paplašinātām starām. Nekas daudz pat nav jādara, uzloki bikšu staras vien aptuveni 15–20 centimetru platumā un izskatīsies lieliski!

Iespīlētie "Skinny" tipa džinsi ir aktualitāte. Lai gan, kā saka eksperti, tie ir izgājuši no modes, cilvēku garderobēs šādas bikses uzticīgi vietu ir iemantojušas, un daudzi tik drīz nemaz nevēlas no tām atbrīvoties. Ir skaidri zināms, ka šāda tipa džinsi vislabāk izskatās tad, ja perfekti pieguļ, tomēr ne visiem ir tāds augums, lai atrastu šādas bikses, kas izskatītos kā uzlietas. Arī šī tehnika nav sarežģīta – izvēlies locījuma vietu virs potītes un ieloki pāris centimetrus uz iekšu. Tā kā bikses ir samērā ciešas, locījumam vajadzētu turēties gana labi.

Nedaudz brīvākas džinu bikses šobrīd ir modē, tomēr ne visām dāmām šīs platākās bikses, piemēram, "Boyfriend" tipa džinsi izskatās fantastiski, tāpēc nepieciešams piešķirt koptēlam sievišķīgas līnijas. Šī tehnika būs tikai nedaudz sarežģītāka. Vispirms nepieciešams ap potīti plato bikšu staru nedaudz savilkt ciešāk, pārliekot lieko džinsa audumu pāri. Pēc tam, cieši turot savilkumu, uzrullē bikšu galus uz augšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!