Foto: undefined
Atskatoties uz nu jau aizejošo vasaru, sejā iegulst plats smaids, jo šajos trīs mēnešos piedzīvots, izbaudīts, izgaršots, redzēts, sajusts un dzirdēts ir patiešām daudz. Protams, mana vasara vēl nebūt nav beigusies, jo iekšējā sajūta par kalendārā nupat, nupat pāršķiramo septembra mēnesi vien pasmejas, taču gada siltākais, košākais un piesātinātākais laiks nenoliedzami tuvojas tā izskaņai.

Šovasar gadījies būt dažādās pilsētās, paviesojoties arī tradicionālajos skaistumlietu tirdziņos. Tāpat izbaudītas arī Kalnciema kvartāla laiskās sestdienas. Ierastie tirdziņi šovasar priecējuši ar patiešām dažādām, košām un vēl neredzētām lietām, niekiem un priekiem, ko tā vien gribējies iegūt savā īpašumā.

Priecājos, ka pašmāju radošie prāti un veiklās rokas rada arvien jaunus un patiesi kvalitatīvus aksesuārus, apģērbus un dizaina elementus, kas noderējuši gan festivāliem, gan teicami iekļaujas ikdienas garderobē.

Mana stihija, krītot kārtējā iepirkšanās grēkā, viennozīmīmīgi ir košas krāsas un neordināras detaļas vai, gluži pretēji, maigas mežģīnes un koķetas cakas, papildinātas ar askētiskiem aksesuāriem. Un tieši tāda jau arī ir bijusi mana vasara - piesātināta un krāšņa savā dažādībā.

Lūk, pāris pašmāju modes pērļu, odziņu un atradumu, kas mani patīkami pārsteiguši gan ar autoru izdomu, gan piedāvāto skaistumlietu kvalitāti.

Tās meklēt vari gan sociālajos tīklos, zīmoliem visbiežāk veidojot savas Facebook lapas, kurās sniegtas tālākas norādes par preču pieejamību, gan populārajā interneta veikalā Etsy.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!