Foto: Publicitātes foto

"H&M" jaunajā videoklipā tiek atklāta "Brasserie" kafejnīcu burvība. Kafejnīca "Hennes" ir izdomāts modes galamērķis, kas videorullītī uzbur Parīzes ikonisko kafejnīcu kultūru, lai piedzīvotu maģisko Parīzes atmosfēru, informē zīmola pārstāvji.

Naomi Kempbela iejūtas Parīzes modes pazinējas lomā, savukārt Džila Kortlēve kafejnīcā viņai pievienojas kā zinātkāra tūriste. Ar kafijas krūzi rokās, Kempbela un Kortlēve vēro, kā citi video varoņi – radošais pāris "Young Emperors", modele Džordana Bereta un Paloma Elsesere, influenceres – dvīnes Molija un Rīza Blutštainas soļo pa bruģētajām ielām. Bardija Zeinali režisēts, šis video cildina Parīzi, sniedzot visiem modes iedvesmu.

"Ir prieks filmēties šajā "H&M" video, kura iedvesmas avots ir pilsēta, kas ir tuva arī manai sirdij. Lieliskai modei jābūt pieejamai ikvienam, un ir aizraujoši redzēt kampaņu, kas to apliecina," komentē Kempbela.

AW22 kolekcija ir Parīzes stila iemiesojums – klasisks, pārliecināts, savstarpēji komplektējams. Pilsētas stilam atbilstoši apģērbi kā mini svārki, apjomīgi mēteļi un zābaki pamatu pamatā. Oranžie, sarkanie, burgundijas toņi harmonizē ar šaha rakstu, kuru papildina aksesuāri, lielas somas un raupji adījumi.

"Laipni lūgti "Hennes" kafejnīcā – lieliskā fantāzijas pasaulē, kurā mirdz AW22 kolekcija. Mēs esam gandarīti, ka varam jums piedāvāt šo Parīzes brīnumu un nevaram sagaidīt, lai ar to dalītos, " teic Anna Sofija Johansone, radošā "H&M" konsultante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!