Foto: Publicitātes foto/Goar Avetisyan

Populārā blogere Goara Avetisjana (Goar Avetisyan), kuras "Instagram" kontam nu jau ir teju trīs miljoni sekotāju, gluži kā labā krustmāte feja no pasakas par Pelnrušķīti, spēj savas modeles ar pāris otas vēzieniem pārvērst līdz nepazīšanai. Visai bieži viņa kontā ievieto arī savas iespaidīgās "pirms" un "pēc" meikapa bildes.

23 gadus vecā speciāliste iemantojusi plašu popularitāti, pateicoties savam talantam un prasmei jebkuru sievieti padarīt par īstu skaistuli. Viņa uzsktāmi pierāda, ka neglītu sieviešu tiešām nav, protams, prasmīgi liekot lietā visai plašu skaistumkopšanas līdzekļu arsenālu.

Goara sāka savu karjeru kā neatkarīga vizāžiste, ietekmējoties no populārās meikapa blogeres Hudas Kattanas (@hudabeauty), un kļuva arvien populārāka, pateicoties tiešām šokējošām bildēm, kurās tika iemūžinātas pašas vizāžistes un viņas klienšu brīnumainās pārvērtības.

Šobrīd talantīgajai meitenei pieder kosmētikas veikals un studija, kurā Goaras vizāžistu komanda piedāvā dāmām apgūt nevainojama meikapa uzklāšanas prasmes. Jāteic, ka studija ir visai populāra un pieraksts uz kursiem ir aizpildīts mēnešiem uz priekšu.

Talantīgajai meikapa blogerei nereti nākas uzklausīt pārmetumus, ka viņa izmantojot pārlieku daudz dekoratīvās kosmētikas un pārvēršot savas modeles līdz nepazīšanai, kā rezultātā sievietes zaudējot savu individualitāti. Goara skarbo kritiku atspēko, paskaidrojot, ka viņas misija ir darīt sievietes skaistas un laimīgas, un jāteic, ka ar šo uzdevumu viņa tiek galā patiešām izcili.


"Tā vietā, lai nopeltu gan modeli, kurai ikdienā jācīnās ar ādas nepilnībām, gan mani, – par to, ka palīdzēju kaut uz vienu vakaru viņai justies tiešām sievišķīgai un apburošai, labāk arī tu papriecājies par šo burvīgo smaidu un laimīgajām acīm...kaut arī tā ir tikai šī mirkļa burvība," talantīgā vizāžiste atbildējusi uz kādu nesaudzīgu komentāru, kas veltīts ar akni sirgstošas meitenes pārvērtību fotogrāfijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!