Lai labi justos un izskatītos, ir nepieciešama disciplīna, uzskata aktrise Agnese Zeltiņa. Viņa savu labas pašsajūtas un izskata formulu atklāj raidījumā "Starp mums runājot".

Jautāta par to, ko no viņas prasa vairākkārtēja iekļūšana skaistāko sieviešu topā, Zeltiņa atbild: "Tas neprasa, man vienkārši patīk sekot sev. Respektīvi, saglabāt labu veselību. Tas prasa disciplīnu." Labu veselību un izskatu aktrise uztur, vadoties pēc diviem vienkāršiem principiem – vairāk kustēties un mazāk ēst.

Zeltiņa skaidro, ka, kļūstot vecākai, ir jākustas vairāk nekā agrā jaunībā, kad tikai ar pāris sportošanas reizēm pieticis, lai justos un izskatītos labi. "Tagad tam ir vajadzīga daudz lielāka uzmanība, spēks laiks un disciplīna. Tā kā uz darbu," uzsver aktrise. Pati viņa sporto treneres uzraudzībā. Speciāliste Zeltiņai palīdz arī izstiepties un uzlabot lokanību. "Es esmu sapratusi, ka es pati māku visu to darīt, bet man vajag, lai kāds mani uzrauga."

Tāpat kā ļoti daudziem, arī aktrisei esot nelielas muguras problēmas, ar ko viņai tikt galā palīdz cits speciālists. "Es tiešām cenšos kustēties, peldēt, kustēties ūdenī," atklāj Zeltiņa. Sejas kopšanu viņa uztic māsai, kas ir dermatoloģe.

Aktrise vairākkārt norāda, ka disciplīna ir ļoti būtiska. Viņa gan atzīst, ka laiku pa laikam arī viņa to neievēro: "Ir kaut kādas našķošanās un kaut kādas tādas lietas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!