Foto: Vida Press
Lai gan termometra stabiņš beidzot noslīdējis uz ziemai raksturīgāku temperatūru un no rītiem, dodoties dienas gaitās, vaigos spītīgi kož ziemas saule, gaisā nenoliedzami ir jaušama pavasara tuvošanās. Šai sakarā nolēmu tā pienākšanu nedaudz pasteidzināt ar nesen notikušajās pasaules modes nedēļās nolūkotajām grima tendencēm, ko varam droši izmēģināt jau tagad!

Ļaujies rotaļīgiem eksperimentiem ar krāsām, atsvaidzini ierasto manikīru un beidzot izmēģini kādu košāku lūpu krāsas toni, pie viena sabužinot nekārtīgās cirtas un dodoties pretim pavasarim!

Plūmju toņi

Piesātinātā plūmju krāsa šosezon novērota gan pasaules vadošo zīmolu jaunākajās kolekcijās, gan modeļu grimā. Lai gan šķiet, ka tā ir vairāk piemērota gada aukstajai sezonai, īpaši rudenim, plūmju toņa lūpu krāsa vai acu ēnas lieliski izskatīsies arī pavasarī. Gaišākos toņus vari iekļaut dienas grimā, savukārt piesātinātāku un izteiksmīgāku krāsu lieto vakara iznācieniem.

Foto: Vida Press

Nepabeigtības efekts

Cik reizes gan neesam piedzīvojušas situāciju, kad rūpīgai matu ieveidošanai neatliek laika un mēs, nepacietībā atmetot roku, izšķiramies par labu jau pārbaudītiem un ātri izveidojamiem matu sakārtojumiem – copei, zirgastei u.c. Šai sakarā pienākušas labas ziņas – šosezon modē ir dabiska nevērībai, tāpēc neuztraucies par izsprukušām matu šķipsnām vai nesimetriskām lokām! Tava frizūra drīkst izskatīties nekārtīga un pat nepabeigta!

Foto: Vida Press

Manikīra idejas

Arī manikīra aktualitātēs klasiskās vērtības ir nomainījis radošums – pasteļtoņi un grafiski neordināras līnijas, metāliskas krāsas akcenti un netradicionālas franču manikīra alternatīvas ir kaut kas, kas šosezon jāizmēģina obligāti!

Foto: Vida Press

Foto: Vida Press

Foto: Vida Press

Nekārtīgi pinumi

Bizes un dažādi pinumi savu uzvaras gājienu turpina arī šosezon. Izmēģini dažādas to variācijas, veidojot nekārtīgas frizūras efektu!

Foto: Vida Press

Spēles ar laineri

Pretēji aizvadītā gada tendencēm, kad ar laineri varējām teju zīmēt, šosezon modē atgriežas korektas un nepārspīlētas līnijas. Izpēti, kāda forma tev piestāv vislabāk, un iekļauj lainera līniju gar acs augšējo plakstiņu savā ikdienas tēlā!

Foto: Vida Press

Zemās zirgastes

Atvadies no rūpīgas un kārtīgi pieglaustas augstās zirgastes, tās vietā uzsienot zemo asti – papildini to ar gaumīgiem matu aksesuāriem vai arī nedaudz uzkasi, lai iegūtu oriģinālāku izskatu.

Foto: Vida Press

Izteiksmīgas lūpas

Izvēlies klasiski sarkanu vai mūsdienīgi tumšu ogu krāsas toni un ļauj lūpukrāsai padarīt tavu izskatu spilgtāku pāris sekundēs. Neko vairāk, izņemot matējošu pūderi un vieglu skropstu tušas pieskārienu, tev pat nevajadzēs.

Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!