Foto: Shutterstock
Tradicionāli ierasts, ka pavasarī dažādi modes zīmoli izrāda jaunāko tērpu kolekcijas nākamajam rudenim un ziemai, taču gaismā tiek celtas arī matu, meikapa un aksesuāru tendences. Iedvesmojoties no "Cosmopolitan", apkopojam vairākas frizūras, kuras bija redzamas lielākaos modes šovos un kuru veidošanu nevajadzētu atlikt līdz vēsajai sezonai, bet gan izmēģināt jau tūlīt pat.

Sarežģīti mezgli

View this post on Instagram

A post shared by Bob Recine (@bobrecine) on Feb 9, 2019 at 4:11pm PST


Neskaitāmas sievietes izvēlas veidot matus mezglos, taču izmēģini šo sakārtojumu pacelt jaunā līmenī, piemēram, veidojot sarežģītākas pakāpes vijumus vai tādus, kas izskatās daudz netradicionālāk. Saprotams, frizūras veidošanu vajadzētu izmēģināt iepriekš, lai izvairītos no pāris sirmiem matiem, piemēram, kad gatavojies jau doties uz darbu.

Bizes

View this post on Instagram

A post shared by Redken (@redken) on Feb 10, 2019 at 4:00pm PST


Tāpat aktualitātēs parādās garas bizes, kas sapītas cieši pie galvas. Tās var izmēģināt vairākos veidos, piemēram, iedvesmojoties no tā dēvētajām franču bizēm vai paļaujoties uz vienkārši sapītiem matiem pakausī. "Cosmopolitan" norāda, ka modē ir īpaši gari vijumi.

Vintāžas viļņi

View this post on Instagram

A post shared by VALONZ HAIRCUTTERS RENYA XYDIS (@renyaxydis) on Feb 16, 2019 at 2:20am PST


Tām, kurām patīk dažādi vintāžas apģērbi, noteikti pie sirds ies arī šī aktualitāte matu frizūrās. Tomēr nevajadzētu aizrauties ar pārlieku perfekcionismu, bet ieveidot matus, piemēram, "S" burta formā tikai priekšpusē, lai veidotos attiecīgais tēls.

Zemās astes

View this post on Instagram

A post shared by Justine Marjan (@justinemarjan) on Feb 15, 2019 at 4:14pm PST


Pavisam vienkāršs matu sakārtojums – zemā aste. Šādas frizūras bija novērojamas neskaitāmos modes šovos – tās ir viegli izveidot un nav nepieciešami nekādi palīglīdzekļi. Kādai šī frizūra var šķist mazliet garlaicīga, tomēr aizņemtajām dāmām – parocīga un komfortabla.

Gofrēti viļņi

View this post on Instagram

A post shared by RebeccaMaynesPhoto (@rebeccamaynesphoto) on Feb 11, 2019 at 12:48pm PST


Romantiskam izskatam piestāvēs mazas lokas, kas veidotas ar gofri. Šo frizūru iespējams izveidot salīdzinoši ātri, taču jābūt uzmanīgai, lai mati vairāk līdzinātos dabiski viļņotai struktūrai.

Disko kuplums

View this post on Instagram

A post shared by Backstage Bombshell (@backstagebombshell) on Feb 13, 2019 at 10:24pm PST


Dzirkstošām pavasara ballītēm piestāvēs arī šī leģendārā frizūra disko stilā. Viens no variantiem veidot to pavisam klasisku – kuplu matu sakārtojumu, bet otrs – izvēlēties pieskaņot arī aksesuārus, piemēram, sprādzes vai ķēdītes.

Maigas lokas

View this post on Instagram

A post shared by Odile Gilbert (@odilegilbert_official) on Feb 7, 2019 at 11:59pm PST


Tāpat aktualitāti nezaudē maigas lokas. Šī ir viena no klasiskākajām frizūrām, kas piestāv gandrīz katrai garāku matu īpašniecei. Šajā pavasarī izvēlies gaisīgās lokas pieskaņot tikpat viegliem tērpiem, lai koptēls veidotos romantisks. Savukārt, ja ir vēlme pēc dramatiskāka izskata, maigās lokas savieno ar pelēcīgi dūmakainu meikapu un ādas jaku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!