Foto: LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ķīpsalā norisinājās viena no gada gaidītākajām izstādēm – "Baltic Beauty". Tās apmeklētāji varēja ne tikai iepazīties ar jaunākajām tendencēm skaistumkopšanas pasaulē, bet arī sekot līdzi dažādu skaistumkopšanas meistaru – kosmetologu, vizāžistu, stilistu, frizieru, un masieru – spraigajām sacensībām, paraugdemonstrējumiem, semināriem un meistarklasēm. Tāpat skatītājus priecēja arī aizraujoši atzītu profesionāļu šovi, informē izstādes organizatori.

Izstādē kopumā piedalījās vairāk nekā 330 dalībnieku no 15 valstīm, iepazīstinot apmeklētājus ar jaunākajām skaistumkopšanas tendencēm un ļaujot aplūkot plašo profesionālās un plaša patēriņa produktu un procedūru piedāvājumu izstādes divās hallēs, kas tika veltītas matu un sejas, un ķermeņa kopšanai.

Pirmo reizi izstādē piedalījās uzņēmumi no Indijas, kā arī pēc neliela pārtraukuma savas procedūras prezentēja skaistumkopšanas saloni.

Tāpat "Baltic Beauty" ietvaros norisinājās 47 skaistuma industrijas profesionālie konkursi, kas ir nopietns un izaicinošs pārbaudījums gan jaunajiem talantiem, gan pieredzējušiem meistariem – savukārt skatītājiem tā bija iespēja nolūkot savu meistaru, smelties iedvesmu un sekot līdzi jaunākajām modes tendencēm, atzina pasākuma organizatori.

Izstādes košākos mirkļus aplūko foto galerijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!