Foto: @laquenailbar/@wahnails/Instagram

Pamazām tuvojoties rudenim, tā neatkārtojamā noskaņa, visticamāk, ir pārņēmusi arī tavu prātu un sajūtas. Mājoklī aizvien biežāk tiek iedegtas sveces, tiek plānots ikgadējais "Baltijas pērles" apmeklējums, uz nakts skapīša sarindotas grāmatas, ko garajos vakaros beidzot būs apņemšanās izlasīt, un uz ķīmisko tīrītavu aiznests arī rudens mētelis, lai piešķirtu tam jaunu, iespējams, pēdējās sezonas elpu.

Tāpat rudens ir ienācis arī mūsu izskatā – ikdienas apritē biežāk atgriežas ogu toņi un spilgtas lūpu krāsas, ziemas miegā noglabājot bronzeri un lielisko tirkīza krāsas acu zīmuli. Arī tava frizūra, iespējams, ir piedzīvojusi pārmaiņas – jauns griezums, krāsa...

Rudens mūs, šķiet, lutina ar vēlmi sevi darīt skaistākas. It kā atvainojoties par pelēcību un dzestrumu, kas šobrīd jau valda aiz loga. Tā nu līdzi tam nāk jaunas krāsas, kleitas, idejas, iespējams, arī apņemšanās, un sajūtas.

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā sveicināt jauno gadalaiku, ir ļaut tam rotāties arī mūsu pirkstu galos. Kā zināms, jauns manikīrs ikvienai sievietei rada, lai arī nelielus, un tomēr – svētkus. Sniedz mazliet prieka un jaunas elpas, kas piešķirta ikdienas skrējienam, lai tajā laiku pa laikam uzmestu skatienu jaunajiem pirkstu galiem un pasmaidītu.

Aplūkojot šī gada rudens tendences manikīrā, secinājām, ka aktuāls ir teju viss – gan dabisks izskats un miesas toņi, gan ekstravaganti akcenti un pamanāmas krāsas.

Fotogalerijā apkopojām mums tīkamākās manikīra idejas, aktuālos nagu laku toņus un piemērus, ko, iespējams, labprāt parādīsi arī savai manikīrei nākamajā sevis lutināšanas reizē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!