Foto: Shutterstock
Būt skaistas – tādas vēlas būt itin visas pasaules sievietes. Katrai piemīt sava unikalitāte un "odziņa", taču nevar noliegt, ka par savu skaistumu, piemēram, ādas veselību ir jārūpējas, lai mūžam izskatītos jauna un enerģiska. Šoreiz no "Viņa" stāstu arhīva esam izcēluši stāstus par to, kādas dzīvesstila un skaistumkopšanas kļūdas dāmu vecumam liek pielikt klāt vēl pāris gadus.

Tāpat kolekcijā atradīsi ieteikumus, kā nedaudz pamānīties un likt apkārtējiem domāt, ka esi jaunāka, nekā vēsta gadu skaitlis pasē. Taču visu pirms jāsaka – lai gan liela nozīme ir tam, kādu kosmētiku izvēlies, kā krāso un veido matus, kādus skaistumkopšanas rituālus ikdienā piekop, vēl lielāka loma ir taviem paradumiem. Piemēram, tavu izskatu negatīvi ietekmē nepilnvērtīgs miegs, alkohola lietošana, smēķēšana, mazkustīgs dzīvesveids u.c.

Vēl ieteicams pasekot līdzi arī mīmikai, jo ļoti izteiksmīgas sejas izteiksmes veicina izteiktu krunku veidošanos. Tieši tāpēc pievērs uzmanību, vai tu nerauc pieri grumbās, nesaknieb lūpas. Aicini arī savus mājokļa biedrus atgādināt tev to brīžos, kad nelāgais ieradums nemanot piezadzies. Uzturoties saulē, atceries, ka vienmēr jālieto aizsarglīdzekļi, lai āda saglabātos mirdzoša un vesela.

Turpinājumā iepazīsties ar speciālistu komentāriem un dāmu pieredzes stāstiem, kādos veidos sievietes pašas var kontrolēt savu vecumu, ko apkārtējie nosaka pēc ārējā izskata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!