Foto: Shutterstock
Svētku sezonai arvien uzņemot apgriezienus, gandrīz katra no mums, neraugoties uz ikdienas aizņemtību, cenšas atlicināt vairāk laika sevis palutināšanai. Košs manikīrs priecīgākai darba dienai, relaksējoša masāža tās noslēgumā vai friziera apmeklējums, gatavojoties kādam īpašam vakaram. Kura no mums gan nevēlas savu sievišķību svinēt šādi, baudot tik īpašos mirkļos, ko veltām vien sev!

Arī es, gatavojoties svētku laika pasākumiem – svinībām draugu un ģimenes, kā arī kolēģu lokā, dažādu koncertu un, protams, kādas ikgadējās Ziemassvētku balles apmeklēšanai, savas frizūras un grima veidošanu krietni labprātāk uzticu profesionāļu rokām. Jāatzīst, reizēm slinkums vai aizņemtība dara savu un, sniedzoties pēc telefona, ar vainas apziņu pakrūtē jālūkojas pēc meistara, kurš spēs rast laiku manis uzpošanai pat pēdējā brīža pēdējā brīdī.

Šogad priecīgu pārsteigumu manī radīja nesen atklātā skaistumkopšanas pakalpojumu rezervēšanas platforma, ko vērtēju kā vienu saviem vērtīgākajiem atklājumiem skaistumkopšanas jomā šogad - ToBook.lv. Tā sevi pieteikusi ar vārdiem - skaistums klikšķa attālumā. Un patiešām! Tā kā laiks, gatavojoties nesenākajām svinībām, noteikti nebija mans sabiedrotais, nolēmu pārbaudīt ToBook.lv piedāvātās iespējas pati, un man nenācās vilties.

Zinot, ka mana friziere vizīti neatteiks, tomēr darba dienas noslēgumā ne mazāk kā mēs visi vēlas izbaudīt godam pelnīto atpūtu, nolēmu ļauties nelielam eksperimentam un ToBook.lv meklētājā ierakstīju sev nepieciešamos atslēgvārdus, lai atrastu tuvumā esošos salonus, kuros mani vēl pagūtu pieņemt kāda profesionāļa gādīgās rokas.

Vadoties pēc atrašanās vietas, procedūras veida un man nepieciešamā laika, sistēma piedāvāja vairākus variantus, no kuriem veiksmīgi izvēlējos sev tīkamāko un piemērotāko. Par tālāko lai vēsture klusē un tās vietā runā saņemtie komplimenti, kā arī fotogrāfijas, kurās skaistais vakars iemūžināts!

Ja jūs, dārgās dāmas, līdzīgi man, esat attapušās svinīgā pasākuma priekšvakarā ar tieši nevienu ideju, kā saposties gaidāmajam vakaram pašu spēkiem, izmantojiet tehnoloģiju sniegtās iespējas! Sadraudzējieties ar tām! Ja varam veikt pierakstu pie mediķiem ar interneta palīdzību, tad kāpēc par līdzīgu praksi nevarētu kļūt arī sevis lutināšana? 21. gadsimta sievietēm ir nepieciešami 21. gadsimta skaistuma ieroči! Lai krāšņas svinības un krāšņas mēs pašas!

ToBook.lv internetā atradīsi šeit. Starp citu, līdz gada nogalei piesakoties uz vizīti kādā no ToBook.lv sistēmā iekļautajiem saloniem un izmantojot rezervācijas kodu OFFER5, saņemsi arī 5 eiro atlaidi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!