Foto: Shutterstock

Pamazām tuvojoties siltākam laikam, vairums no mums cenšas uzlabot arī savu izskatu, lai kleitas, svārkus un šortus varētu valkāt ar pārliecību un bez raizēm par apelsīna miziņas efektu. Šai sakarā piedāvājam neparastas celulīta apkarošanas metodes, ko par gana efektīvām atzinis izdevums "Daily Makeover".

Tiesa, atceries, ka celulīta likvidēšanā vislielākā nozīme ir sabalansētam uzturam, no ēdienkartes izslēdzot vienkāršos ogļhidrātus, tai skaitā kviešu miltu izstrādājumus, saldumus un ātrās uzkodas, kā arī piesātinātajām taukskābēm bagātus produktus, un palielinot uzņemtā šķidruma daudzumu, samazinot savukārt kafijas patēriņu un aizstājot to ar zaļo tēju.

Tāpat celulītu palīdzēs mazināt atbilstoši vingrojumi un fiziskās aktivitātes, kā arī dažādas asinsriti stimulējošas un organismā esošos toksīnus mazinošas procedūras, pirts un problēmzonu masāža.

Turpinājumā raksta ievadā minētās procedūras un to apkopojums, kas kombinācijā ar iepriekš nosauktajiem celulīta novēršanas pasākumiem, piekoptas regulāri, sniegs pozitīvu rezultātu.

Gurķu maska

Gurķi ir viens no efektīvākajiem produktiem ādas mitrināšanai, ja vēlies izmantot dabiskas izejvielas. Sagriez to šķēlītēs, uzklājot tās augšstilbiem un ļauj gurķī esošajām vielām uzlabot ādas elastību, veicinot dabiskā kolagēna veidošanos un to mitrinot. Eksperti apgalvo, ka efekts, ko sniegs šī procedūra, būs manāms uzreiz, nekavējoties uzlabojoties ādas izskatam un tekstūrai.

Foto: Shutterstock

Kafijas skrubis

Kofeīns liek paplašināties asinsvadiem, kas savukārt veicina ādas stingrību un tvirtumu. Uzklājot ādai svaigus kafijas biezumus un lietojot tos kā skrubi, veicināsi vielmaiņu, ļausi organismam vieglāk izvadīt tajā esošos toksīnus, kā arī paātrināsi tauku šūnu šķelšanu. Turklāt efektīvo līdzekli ir iespējams pagatavot pāris minūšu laikā – vien sajauc svaigus kafijas biezumus ar mandeļu vai olīvu eļļu un uzklāj iegūto masu ādai!

Foto: Shutterstock

Jūras zāles

Talasoterapija ir viena no efektīvākajām pretcelulīta procedūrām, kuras laikā āda tiek ietīta jūraszālēs vai citos tās produktos – aļģes, spirulīnas maska u.c. Jūras zāles lielā daudzumā satur jodu, kas veicina vairogdziedzera darbību un uzlabo asinsriti, tā likumsakarīgi mazinot celulītu.

Foto: Shutterstock

Želatīns

Želatīns ievērojami uzlabo ādas dabiskā kolagēna izstrādāšanos. Lai veicinātu tā pozitīvo efektu uz mūsu organismu, izmanto augstvērtīgu želatīna pulveri, nelielā daudzumā pievienojot to ikdienas maltītēm. Tā rezultātā āda kļūs tvirtāka, gludāka un elastīgāka, palielinoties tās dabiskajam kolagēna daudzumam.

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!