Foto: AP/Scanpix
Jauneklīgu izskatu var iegūt ne tikai ar plastiskās ķirurģijas vai injekciju palīdzību. Ņemot vērā portāla "Passion" stilistu ieteikumus, uzzināsi, kā pašas spēkiem nieka piecu minūšu laikā iespējams paveikt neticamo - kļūt par pieciem gadiem jaunākai.

Augstā zirgaste

Mexico estan listos para mi nueva coleccion en #COPPEL #JenniferLopezCollection #fashion

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 15, 2015 at 1:18am PDT

Šis paņēmiens skaistumkopšanas profesionāļu aprindās tiek dēvēts par operāciju bez ķirurģiskas iejaukšanās. Saņemot matus ciešā, augstā zirgastē, tiek panākts tūlītējs sejas ādu savelkošs un nostiepjošs efekts. Arī krunciņas kļūst mazāk uzkrītošas. Šīs frizūras priekšrocība ir tāda, ka tā lieliski piestāv visdažādāko stilu tērpiem.

Par izplatītākajām kļūdām, izvēloties matu griezumu, kas tevi vizuāli padara vismaz pāris gadus vecāku, lasi te.

Sejas izgaismotājs

Another make up inspiration 😍💄💥 #strobing #hilightonfleek

A photo posted by Seabass 👑💫 (@queenzaki) on Nov 7, 2016 at 9:23am PST

Holivudas vizāžisti paņēmienu, kad sejas āda tiek izgaismota, lai izskatītos mirdzoša un svaiga, gluži kā fotokameru spilgtos zibšņus atstarojoša, sauc par "flashlights". Šādu efektu iespējams panākt ar speciāliem izgaismojošiem līdzekļiem jeb hailaiteriem, uzklājot tos uz deguna vidusdaļas, pieres, zoda, vaigu kauliem, lūpu kaktiņiem, acu iekšējos kaktiņos, virs augšlūpas kontūras un zem uzacu izliekuma augstākā punkta. Sejas kontūras, pateicoties šim paņēmienam, kļūs maigākas, sievišķīgākas, vizuāli tiks piepacelti noslīdējušie lūpu kaktiņi, plakstiņi, bet sejas ovāls kļūs izteiksmīgāks.

Par citām šosezon aktuālām grima tendencēm uzzināsi šeit

Uzacu spēks

Ar gadiem uzacis kļūst plānākas, retākas, tādēļ neprasmīga uzacu korekcija var izdarīt "lāča pakalpojumu", nevajadzīgi akcentējot krunciņas un citus trūkumus. Karas Delavinjas un Natālijas Vodjanovas (attēlā) stila uzacis ir atdarināšanas vērts, jo šāda tipa uzacu forma rada jauneklīgu iespaidu un novērš uzmanību no šādiem tādiem trūkumiem

Uzacu korekcija ir pašas spēkiem paveicams pasākums, jo ir daudz dažādu tieši šim nolūkam paredzētu speciālo līdzekļu, turklāt tīmeklī var atrast detalizētas pamācības, kas palīdzēs sasniegt vēlamo efektu.

Izvēloties savu uzacu stilu, jāatceras viens – mode ir nepastāvīga, tā mainās un katru pusgadu nāk klajā ar jauniem izaicinājumiem. Ja tev netīk jaunākās modes tendences, tad vietā būs vizāžistes un meikapa mākslinieces Janas Kozlovas ieteikumi.

Lūpu spīdums

#tb to this beauty ❤️ #JenniferLopez @jlo #MakeupByMario @lorenzomartinjr

A photo posted by Mario Dedivanovic (@makeupbymario) on Sep 21, 2016 at 1:06pm PDT

Ja tev šķiet, ka lūpu spīdums ir tikai pusaudžu auditorijai paredzēts produkts, tad tas ir kļūdains pieņēmums, jo, pirmkārt, spīdums ir viena no šīs sezonas grima modes tendencēm, otrkārt, spīduma efekts un mirdzošas lūpu krāsas mūs vizuāli padara pāris gadus jaunākas.
Prasmīgi piemeklēts spīdums liek lūpām izskatīties pilnīgākām un kārdinošākām, jo, diemžēl, ar gadiem lūpas kļūst plānākas un neizteiksmīgākas.

Citus knifiņus, kā padarīt lūpas apjomīgākas, uzzināsi šajā rakstā.

Izvēlies spīdumus neitrālos toņos. Ja tomēr lūpukrāsa ir neatņemama tava kosmētikas maciņa sastāvdaļa, izmanto spīdumu, uzklājot to virs lūpukrāsas, akcentējot augšlūpas un apakšlūpas vidusdaļu.

Pūderim – nē

#jenniferlovehewitt #jenniferlove #jlh Don't forget to follow @theellenpompeo 💋

A photo posted by Jennifer Love Hewitt (@jennifer.lovehewitt) on Feb 29, 2016 at 6:44am PST

Diemžēl pūderim ir nejauks "niķis" uzkrāties krunciņās un porās, nevēlami izceļot visus ādas trūkumus, kurus parasti cenšamies nomaskēt. Tādēļ, ja vēlies izskatīties jaunāka, aizstāj pūderi ar tonālo krēmu.

Mūsu arhīvā atrodamās meistarklases padomi palīdzēs iemācīties, kā pareizi uzklāt tonālo krēmu, bet te atradīsi ieteikumus, kā izvēlēties ādas tipam un tonim atbilstošu tonālo krēmu.

Vispiemērotākie būs tonālie krēmi ar atstarojošu efektu, jo tie liks sejas ādai izskatīties svaigākai. Ir nopērkami arī speciāli tonālie krēmi nobriedušai ādai, kas papildus sedzošajām īpašībām sniedz ādai arī vieglu liftinga efektu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!