Foto: Publicitātes foto

No 6. līdz 8. novembrim Ķīpsala kļuvusi par īstu skaistumkopšanas meku, kur divās izstādes "Baltic Beauty 2015" hallēs notiks jaunāko kosmētikas produktu un pakalpojumu prezentācijas, profesionāļu konsultācijas un apmeklētāji vienkopus varēs iepazīt labāko matu un ķermeņa kosmētiku no pasaules vadošajiem zīmoliem.

Visās izstādes dienās varēs sekot līdzi dažādu skaistumkopšanas meistaru – kosmetologu, vizāžistu, stilistu, frizieru, masieru – spraigajām sacensībām, paraugdemonstrējumiem, semināriem un meistarklasēm. Neizpaliks arī pasaulē atzītu profesionāļu aizraujošie šovi, informē izstādes organizatori.

Vairāk nekā 330 dalībnieku no 15 valstīm piedāvās iepazīties ar jaunākajām skaistumkopšanas tendencēm, aplūkot plašo profesionālās un plaša patēriņa produktu un procedūru piedāvājumu izstādes "Baltic Beauty 2015" hallēs – "Matu skaistuma pasaule" un "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule". Pirmo reizi "Baltic Beauty" piedalās uzņēmumi no Indijas, kuri ir atzīti ājurvēdas kosmētikas speciālisti. Tāpat pēc neliela pārtraukuma izstādē savas procedūras arī atkal prezentēs skaistumkopšanas saloni.

"Mūsdienās tiek piedāvāts ļoti plašs skaistumkopšanas preču un pakalpojumu klāsts, tomēr uzsvars netiek likts uz kādu konkrētu produktu, bet gan uz veselu procedūru ciklu," tendences raksturo "Baltic Beauty" sadaļas "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" vadītāja Kristīne Čerņavska.

Uz jautājumu, kā tad neapmaldīties plašajā piedāvājumu klāstā, Čerņavska nevilcinoties atbild: "Izmantojiet iespēju Ķīpsalā satikt augsti kvalificētus skaistumkopšanas nozares speciālistus, lai, aprunājoties, konsultējoties un arī vērojot konkursus, varētu atrast sev piemērotāko! Savukārt profesionāļus, lai labāk orientētos jaunākās profesionālās kosmētikas un aparatūras klāstā, aicinu sekot līdzi norisēm demonstrācijas laukumā."

Foto: Publicitātes foto

Jaunumu demonstrācijas vienkopus

Šogad pirmo reizi izstādē "Baltic Beauty 2015", hallē "Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule" līdztekus divām skatuvēm un četrām semināru zālēm profesionālās kosmētikas zonā ir izveidota prezentāciju vieta. Dalībnieki demonstrēs pašu jaunāko kosmetoloģijas jomā. Šeit notiks Latvijā pirmās "WaveMotion" masāžas kušetes, kas griežas 360° grādu rādiusā, demonstrācija. Ar to ir iespējams sasniegt dziļu relaksācijas stāvokli, kāds ir iespējams vien ūdenī vai kosmosā! Arī dekoratīvās kosmētikas lauciņā ir daudzi jaunumi.

Viens no tiem – "Just" želeja, kas ļauj viegli un ērti sakopt uzacis ik dienu. Ikviena sieviete vēlas būt skaista, taču ne visas ir gatavas veikt kādas invazīvas iejaukšanās sava izskata uzlabošanai. Tādēļ šīm dāmām, iespējams, piemērots būs tieši "Yellow rose" (GRC) mezokokteilis neinvazīvai tehnikai. Tas ir tikai neliels ieskats plašajā piedāvājumu klāstā.

Ar jaunumu prezentāciju programmu iepazīstieties šeit!

Starptautiskajā friziermākslas festivālā krāšņi šovi un izcili meistari

Latvijas Frizieru un kosmetologu asociācija sadarbībā ar ģenerālsponsoru "Wella Professionals" ir sarūpējusi dinamisku un interesantu Starptautiskā friziermākslas festivāla programmu, kas priecēs gan ar krāšņiem konkursiem un šoviem, gan ar izcilu frizieru meistarklasēm un semināriem. Trīs dienu garumā ikviens ir aicināts sekot līdzi daudzveidīgiem frizieru konkursiem – matu krāsošanai, moderniem kungu un dāmu matu griezumiem, līgavu, līgavaiņu un vakara frizūru veidošanai, gan arī daudzveidīgām fantāzijas frizūru tapšanām. Tostarp notiks arī Baltijas lielākais un prestižākais frizieru konkurss "National Trend Vision Award 2015".

7. novembra vakarā notiks divi krāšņi šovi – pulksten 19 sāksies "CHI Baltic Hair Party", kurā varēs vērot pasaulē atzītu frizieru sezonas jauno kolekciju skates. Īpašo viesu vidū – viena no ievērojamākajām pasaules friziermākslas zvaigznēm Nīderlandē – Patriks Kalle, holandiešu izcelsmes frizieris Ričards Džordans, slavenais Krievijas frizieris stilists Ruslans Tatjaņins un Latvijas lieliskie frizieri stilisti Igors Popovs, Sergejs Komarovs un Jevgeņija Davidova. Savukārt pulksten 20 uz lielās skatuves sāksies krāšņs "Wella Trend Vision Award" galā šovs, kura īpašie viesi būs pasaulslavenie "Toni & Guy" no Lielbritānijas. Ieeja šajos šovos ir par atsevišķu samaksu.

Smelies iedvesmu krāšņos konkursos

Izstādē "Baltic Beauty 2015" norisināsies 47 skaistuma industrijas profesionālie konkursi, kas ir nopietns un izaicinošs pārbaudījums gan jaunajiem talantiem, gan pieredzējušiem meistariem. Savukārt skatītājiem tā ir iespēja nolūkot savu meistaru, smelties iedvesmu vai sekot līdzi jaunākajām modes tendencēm.

Latvijas Stilistu asociācija izstādē "Baltic Beauty 2015" rīko četrus krāšņus konkursus: 6. novemrbrī vizāžistu konkursu "Stage make up" un grima mākslas konkursu "Portrets spogulī", savukārt 8. novembrī asociatīvā tēla veidošanas konkursu "Putnu balle" un ķermeņa apgleznošanas konkursu "Spēles, kuras spēlējam".

Manikīra meistaru prasmes Ķīpsalā varēs vērot 8. novembrī V Baltijas nagu modelēšanas konkursā, kas notiks pēc prestižā Starptautiskā nagu modelēšanas čempionāta Diseldorfā kritērijiem. Čempionāts notiks četrās nominācijās: franču manikīrs akrila tehnoloģijā, franču manikīrs gela tehnoloģijā, dizains nagu galiem un dizains dabīgiem nagiem par tēmu "Gadalaiki".

Vairāk informācijas par konkursiem atradīsi šeit.

Foto: Publicitātes foto

Desmit žurnāla cienīgi imidži konkursā "Full Fashion Look SS 2016"

Pirmo reizi Latvijā tieši izstādē norisināsies konkurss "Full Fashion Look SS 2016", un 7. novembrī uz galvenās skatuves izstādes apmeklētāju acu priekšā sacentīsies 10 profesionāļu komandas, kuru uzdevums būs radīt aktuālu sieviešu tēlu ar savu prognozi par 2016. gada pavasara/vasaras sezonas tendencēm. Profesionalitāte, radošums un drosmīgi risinājumi garantēti!

Konferences, semināri un meistarklases profesionāļiem

"Baltic Beauty" piedāvā ļoti plašu semināru, konferenču un meistarklašu programmu, kurās ikviens profesionālis var sevi pilnveidot un apgūt ko jaunu. Šogad lektoru vidū būs pasaules līmeņa zvaigznes! Piemēram, 6. novembrī notiks konference "Jelenas Zemskovas skolas masāžu tehnikas", kurā pasaulē pazīstamā masiere no Krievijas un augstākās kategorijas masāžas pasniedzējs Konstantīns Bergmanis no Izraēlas dalīsies savā pieredzē.

Ar roku, kakla un dekoltē zonas korekcijas iespējām iepazīstinās pazīstamā augstākās kategorijas ārste, dermatoloģe un kosmetoloģe Ludmila Kamelina no Maskavas, bet par lokālu ādas ārstēšanu ar fermentiem stāstīs ķīmijas zinātņu doktors Danē Montegjū - Kings.

Ar visu izstādes pasākumu programmu var iepazīties "Baltic Beauty 2015" mājaslapā.

Izstādi "Baltic Beauty" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un "Skaistums matu kosmētika" sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & wellness federāciju un SIA "Galateja".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!