Foto: PantherMedia/Scanpix

Nereti sievietēm, kurām ir brilles, šķiet, ka viņas nevar atļauties izcelt savas acis tik skaisti, kā tās, kurām to nav. Tomēr tā nebūt nav - tavas acis ir portrets, bet tavi briļļu rāmji to ietvars. Ja vēlies pievērst uzmanību audeklam, tev ir jāpanāk, lai tas labi izskatās. Lai panāktu, ka meikaps ar brillēm izskatās lieliski, ieskaties youngqueen.com padomos.

Balanss

Atslēga lieliskam meikapam vienmēr ir bijis balanss - ja acis ir izteiksmīgas, tad lūpām jābūt pieklusinātām un otrādi. Tādēļ, ja tavām brillēm ir biezi rāmji, acīm lieto neitrālu, neizlecošu grimu un balansē savu briļļu izskatu ar tikpat izteiksmīgu lūpu krāsu.

Acīm izmantojot neitrālu meikapu, tu izvairīsies no tā, ka sejas augšdaļa izskatās smagnēja. Dienā lūpām izmanto, piemēram, elegantos koraļļu toņus vai rozā lūpu krāsas, savukārt vakarā atļaujies izmantot ikonas statusu iekarojušo sarkano lūpu krāsu.

Ūdensizturīga skropstu tuša

Iemācīties lietot meikapu kopā ar brillēm nenozīmē, ka tev ir jāmaina visi savi krāsošanās ieradumi. Reizēm tieši kāds maziņš nieciņš ir viss, kas tev ir nepieciešams, lai sasniegtu visiespaidīgāko rezultātu.

Ja tev ir problēmas ar to, ka tavas skropstas visu laiku līp pie briļļu stikliņiem, nomaini savu ierasto skropstu tušu pret ūdensizturīgu.

Skropstu atliekšana

Ja tev vēl pēc skropstu tušas nomaiņas ir problēmas ar acu meikapa smērēšanos pret brillēm, izmanto skropstu atliecēju. Tas tavām acīm liks atvērties plašāk un izskatīties lielākām, kā arī palīdzēs skropstas atvirzīt tālāk no briļļu lēcām, lai tās vairs nesmērētos.

Netaupi acu konsīleri

Brilles pievērš uzmanību tavu acu zonai, kas, protams, būtu tieši tas, ko vēlamies. Tomēr, tajā pašā laikā tās var vērst nevajadzīgu uzmanību uz jebkuru sarkanumu vai tumšiem lokiem zem acīm. Labākais, ko darīt, lai to novērstu, ir ieguldīt naudu labas kvalitātes acu konsīlerī.

Lai sasniegtu labākos rezultātus, izvēlies vieglas formulas, krēmīgu un pilnībā sedzošu produktu.

Koptas uzacis

Ja tev ir brilles, tad ir ļoti svarīgi izcelt uzacis - tās ierāmē tavu seju, tādēļ ir svarīgi pārliecināties, ka tās netiek aiz brillēm pazaudētas. Vienmēr pārliecinies, vai tavas uzacis ir ieveidotas pareizā formā un nebaidies tās vēl papildus iezīmēt ar uzacu zīmuli.

Krāsojies atbilstoši līnijām

Kad tiek liktas meikaps, zinot, ka to aizsegs brilles, viens no zelta likumiem ir krāsoties to līniju ietvaros. Proti, tas nozīmē, ka vajadzētu izvairīties klāt acu ēnas ārpus tavu briļļu rāmīšiem, jo tas var radīt nekārtīgu un nesaskaņotu efektu.

Ikviena no mums zina, cik svarīgi ir saskaņot apģērbu. Iedomājies, ka arī tavas brilles ir vēl viens nozīmīgs aksesuārs. Ja tev ir melni briļļu rāmji, tu vari atļauties būt droša, mežonīga un izmantot jebkuru tumša toņa acu zīmuli, savukārt, ja tev ir brūni rāmji, izvēlies tos komplimentēt ar oniksa krāsu. Sievietēm, kuru ja briļļu rāmji ir maigākās krāsās, glaimojoši izskatīsies ar brūnu acu zīmuli ievilktas līnijas.

Izvēlies neitrālas acu ēnas

Meikaps, kas ir pārāk tumšs vai arī uzklāts pārāk biezā kārtā, var radīt ļoti neglaimojošu iespaidu. Ja tavas brilles palielina tavas acis, tumšas acis var izskatīties pārspīlēti un radīt jenota izskatu.

Ja ir tieši pretēji un tavas brilles liek acīm izskatīties mazākām, tumšs meikaps šo efektu vēl vairāk pastiprinās. Abos gadījumos acīm vislabāk ir piemērotas neitrālas acu ēnas, piemēram, šampanieša krāsā, kas izceļ tavas acis.

Kaķacis

Brillēm piemīt tendence izpludināt tavu acu formu. Lai tās būtu tikpat izteiksmīgas, kā vienmēr, izmanto acīm kaķacs meikapu.

Paturi prātā – jo biezāki ir tavu briļļu rāmji, jo un izteiksmīgāku tu vari veidot līniju. Eksperimentē ar dažādiem stiliem un biezumu, līdz kamēr tu esi sasniegusi formu, kas izskatīsies harmonijā ar taviem rāmjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!