Foto: Shutterstock
Sejas ādas divkāršā tīrīšanas tehnika kļūst arvien populārāka ādas kopšanas entuziastu un sociālo mediju influenceru vidū. Iemesls: ir grūti un vienā reizē nav iespējams atbrīvoties no daudzajām uz sejas uzklātajām kosmētikas kārtām, sviedriem, eļļām, netīrumiem, saules aizsargkrēmiem un visa cita, kas dienas laikā uzkrājas. Jau tas, ka kosmētikas salvetes, micelārais ūdens, tīrīšanas līdzeklis tiek lietoti vairākas reizes pēc kārtas, nozīmē, ka pat neapzinoties, daudzi jau ilgstoši praktizē divkāršo sejas tīrīšanu. Labās ziņas ir tās, ka to var izdarīt daudz vienkāršāk un daudz saudzīgāk.

Rūpēs par ādu un pievilcīgu novecošanos, ādas tīrīšana ir pirmais, un viens no svarīgākajiem soļiem. Katram ir savas metodes un, par laimi, ziepju gabaliņa vietā ir specifiski sejas ādai paredzēti, saudzīgāki līdzekļi, bet ar to vien nepietiek.

Kas tas ir?

Kā norāda pats apzīmējums, tā ir divpakāpju sejas tīrīšanas metode, kas dzimusi Korejas ādas kopšanas praksē. Tā ietver ādas tīrīšanu divas reizes, lai atbrīvotos no visiem netīrumiem pirms pārējo, kopjošo produktu lietošanas. Parasti, dubultā tīrīšana sastāv no diviem, dažādiem attīrīšanas līdzekļiem. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!