Foto: Shutterstock
Ir pienācis laiks ziemas pelēcību atstāt pagātnē un pievērsties maigākiem toņiem nagu dizainā. Iedvesmojoties no portāla "Pure Wow", apkopojam vairākas vienkāršas idejas, kā rotāt nagus. Tie piestāvēs gan pie neitrālu toņu apģērba, gan iederēsies košākos tērpu koptēlos.

Krāsas nagu apakšdaļā

View this post on Instagram

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on Oct 7, 2018 at 11:41am PDT

Košas krāsas iespējams izmantot ne tikai noklājot visu virskārtu, bet arī izmantojot tikai apakšējo daļu, piemēram, nolakojot tā dēvēto "mēnestiņu". Lai koptēls veidotos košāks, vari kombinēt vairākus toņus, piemēram, rozā un zaļo vai zilo un dzelteno.

Maigie pasteļtoņi

View this post on Instagram

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on Feb 13, 2019 at 5:23pm PST

Pavasarim piestāv pasteļkrāsas, kas nav pārlieku spilgtas. Maigi rozā, zaļā, zilā vai lavandas krāsa var lieliski piestāvēt ikdienas tērpiem, kā arī svinīgu pasākumu apģērbiem.

Jūrnieku stils

View this post on Instagram

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on Nov 21, 2018 at 3:39pm PST

Lai gan jūras tematika vairāk piestāv vasaras sezonai, arī pavasarī var veiksmīgi iekļaut svītras, enkurus un zilos toņus. Tāpat veikalos pieejamas īpašās nagu uzlīmes, piemēram, krāsainas svītriņas, kuras ērti iespējams izmantot manikīra laikā.

Katrs nags citā nokrāsā

View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on Feb 13, 2019 at 4:17pm PST

Manikīra tendencēs šobrīd novērojama arī aktualitāte, kur katrs nags nokrāsots citā nokrāsā. Tomēr svarīgi ievērot mērenību un tādus toņus, kas savā starpā veido harmonisku koptēlu.

Ar otu uzklāts dizains

View this post on Instagram

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on Oct 25, 2018 at 10:10am PDT

Tāpat nagu dizainu vari veidot mākslinieciski, piemēram, ņemot talkā otiņu un uzklājot vairākas krāsas. Te nav svarīgi, vai līnijas būs taisnas, bet gan kāds veidosies kopējais nagu dizains. Tāpat vari izmantot mazliet spīdumu, kas dos mirdzumu un svaigumu manikīram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!