Ne tikai modes, bet arī skaistumkopšanas pasaule nesnauž. Jauns gads, jaunas aktualitātes. Kas jauns un stilīgs sagaidāms 2018. gadā? Iedvesmojoties no "Style Caster" ekspertiem, piedāvājam būtiskāko!

Melni akcenti. Lieliskākais šajā aktualitātē – ne vienmēr ar melno jārotā visi nagi, tikpat labi vari akcentēt vien dažus, panākot tikpat pilnīgu kopskatu. Šie akcenti fantastiski izskatīsies ar zelta vai sudraba pamatu, bet krāšņākam kopskatam vari izvēlēties spilgtas krāsas.

A post shared by JINsoon (@jinsoon) on Dec 14, 2017 at 3:34pm PST

Zelta vai sudraba pēdas. Nekas šogad nav tik valdzinošs kā zelta un sudraba pieskāriens tavā nagu dizainā. Starp citu, vari kombinēt arī abus metāliskos toņus kopā.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on Dec 29, 2017 at 10:24am PST

Vizuļojošais franču manikīrs. Klasiski, bet ar savu odziņu! Mirdzošos nagu galus jāizmēģina ikvienai!

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on Dec 23, 2017 at 9:31am PST

Neitrālas krāsas ar minimālisma stila akcentiem. Tāpat sava vieta nagu modē šogad ir arī nepiespiestai neitralitātei. Maigi toņi kombinācijā ar nelieliem akcentiem svin savu uzvaras gājienu!

Marmors. Lūk, vēl viens izmēģinājuma vērts dizains, kura iedvesma meklējama mājokļu interjerā.

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on Oct 22, 2017 at 6:33pm PDT

Metāliskais spīdums. Ne tikai zelts un sudrabs, bet arī zaļš, rozā, zils un daudzi citi toņi šogad mirdz metāliskajā nokrāsā. Paeksperimentē un savij visas šīs krāsas vienā dizainā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!