Foto: Instagram
Aktīvākie skaistumkopšanas pasaules notikumu sekotāji noteikti būs pamanījuši, ka aktualitāšu šosezon, kā jau katru gadu, netrūkst. Tomēr ne visas modes tendences ir atbilstošas ikdienas ritējumam un labi izskatās pie ierastā apģērba. Tas pats attiecas arī uz manikīra trendiem, tādēļ šoreiz, iedvesmojoties no "Purewow", izvirzījām šī gada manikīra tendences, ko izmēģināt un ieviest par ikdienas rotu spēs ikviena dāma.

Figūru daudzveidība. Veidojot manikīru, padomā par nagu dizainu, kas izceļas savā vienkāršībā un neitralitātē. Neuzkrītošu, taču gana fifīgu kopskatu iegūsi tad, ja izvēlēsies uz nagiem uzgleznot dažādas figūras.


Līniju haoss.
Vēl joprojām aktuāls ir līniju valdzinājums, taču šovasar gaumīgāk izskatīsies, ja izvēlēsies ieviest nelielu "perfekto nekārtību". Novieto līnijas pēc sirds patikas – horizontāli, vertikāli vai pa diagonāli. Turklāt variēt vari arī ar līniju biezumu!

Simetrijas zudums. Haosa valdzinājums izpaužas arī ornamentu izvietojumā. Katram nagam nevajag būt vienādam, rotā katru no tiem citādi.

Sezonālais šiks. Noteikti nevar aizmirst arī par sezonai raksturīgo. Tas izpaužas gan krāsās, gan attēlos.


Nekad nenovecojošs glamūrs.
Tomēr tās dāmas, kas sezonālo burvību jau izmēģinājušas un vēlas izmēģināt kaut ko jaunu, bet vienmēr aktuālu, lūk, arī variants.

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on Jun 6, 2017 at 2:07pm PDT


Oriģināla pieeja
. Tomēr nekad nenovecos tas, kas radīts paša spēkiem. Izvēlies savu dizainu un atšķiries!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!