Foto: Shutterstock

Gudra sieviete nemeklē salona numuriņu, kad nagi jau aplūzuši vai kad uz sirmo "ataudzīti" matu celiņā jau pašai neērti skatīties: viņa salona apmeklējumu ieplāno jau laikus. Savukārt vieda sieviete šos laikus saskaņo arī ar dabas ritmiem, lai sasniegtu maksimālu efektu!

Skaistuma un gaumes patronese Venera līdz 18. oktobrim viesosies kaislīgajā, maģiskajā un noslēpumainajā Skorpiona zīmē, pēc tam līdz mēneša beigām – aizrautīgajā Strēlniekā. Tam būs ietekme uz tēlu, kādā visorganiskāk spēsim iedzīvoties. Tātad – līdz mēneša vidum dominēs mazliet bīstams liktenīgās sievietes burves tēls, bet pēc tam – drosmīgas apvāršņu izpētītājas tēls. Ja kāda no šīm lomām šķiet interesanta, pielaiko to sev atbilstošajā laikā un priecājies par rezultātu!

Par skaistumkopšanai piemērotākajiem laikiem tev atgādinās arī Mēness kalendārs, bet šeit – pārskats par visu mēnesi.

Frizieris. Vislabākās dienas friziera apmeklējumam šomēnes ir 23.–27. oktobrī. Taču vēlēšanos iegūt jaunu matu sakārtojumu nevajag par katru cenu slāpēt: galvenais, lai neizvēlies pēc Mēness kalendāra nepiemērotākās dienas – 12.10. pēcpusdienu, 13.10., 14.10. priekšpusdienu, 20.10. novakari, 21. un 22.10.

Manikīrs. Roku nagu struktūru stiprinās 8. un 9.10. veikts manikīrs, savukārt laikā, kad Mēness Dvīņu un Vēža zīmē (no 18.10. pievakares līdz 22.10.) labāk to nedarīt.

Pedikīrs. 25., 26.10. ir ideāli piemērotas dienas pēdiņu aprūpei un palutināšanai.

Kosmetologs. Ādas elastību nostiprinošas, barojošas un atjauninošas maskas liekam 1. un 8.10., savukārt ādu attīrošas procedūras procedūras veicam 18. un 27.–29.10.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!