Foto: Shutterstock
Lai gan teju katras sievietes skaistumkopšanas produktu arsenālā ir ievērojams skaits dažādu kosmētikas līdzekļu, nereti lieti noder arī vienkārši triki un viltības, kā dažādus defektus novērst pašas spēkiem, lai panāktu lielāku efektu. Šai sakarā piedāvājam "Huffington Post" apkopotās sieviešu skaistuma gudrības, ko ieviest arī savā ikdienā.

Pietūkušām acīm – ledus kubiciņi

Ietin plānā drāniņā ledus gabaliņu un norīvē ar tiem ādu ap acīm – rezultātā sašaurināsies asinsvadi, mazināsies pietūkums, un acis kļūs mirdzošas.

Skropstu tuša kā laineris

Ja steidzies un vēlies uzklāt laineri, tā vietā ar tušu akcentē skropstas pie to augšanas līnijas. Rezultāts būs tāds pats, bet ietaupīsi laiku, ko prasa rūpīga lainera uzklāšana.

Glabā acu zīmuli ledusskapī

Lai līniju būtu vieglāk uzvilkt, ieliec acu zīmuli uz desmit minūtēm ledusskapī!

Sārtiem vaigiem

Ja vēlies vaigu sārtuma radīto efektu svaiga izskata iegūšanā, bet nevēlies nēsāt līdzi lieku kosmētiku, sārtuma vietā uz vaigiem liec lūpu krāsu – efekts būs tāds pats!

Sejas masāža

Lai āda būtu elastīga un starotu, klājot krēmu, iemasē to sejā ar vieglas masāžas palīdzību. Koncentrējies uz zonām, kur veidojas grumbas, un ļauj tām kļūt labāk apasiņotām.

Skaistai ādai – Brazīlijas rieksti

Lai mazinātu izsitumus un iekaisumus, ēd Brazīlijas riekstus! Tie satur selēnu, kas īpaši nepieciešamas veselīgas ādas uzturēšanai.

Ilgnoturīgai lūpu krāsai

Lai lūpu krāsa nenoēstos, pirms tās uzklāšanas nopūderē lūpas.

Mirdzošai sejai

Lai vaigu sārtums radītu vislabāko efektu, uzklāj uz vaigiem papildus mitrinošā krēma kārtu!

Zaļā tēja iekaisušām acīm

Zaļajā tējā esošais kofeīns un antioksidanti nomierinās iekaisušas acis, mazinot graušanas un apsārtuma sajūtu.

Sausai sejai

Lai barotu ādu, sajauc saspaidītu banānu ar tējkaroti medus un uzliec šo masku uz sejas. Banānos esošais kālijs un vitamīns A, kā arī medus dziedējošās īpašības lieliski uzlabos ādas stāvokli.

Tīrai ādai – tvaicēšana

Lai attīrītu poras, tvaicē seju kumelīšu garaiņos! Vien uzmanies ar karstumu, kā arī uzsedz galvai dvieli, lai efekts būtu pilnīgāks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!