Ingai plastikas operācija vēdera zonā nebija tikai vēlme pēc estētiskiem ieguvumiem – trīs grūtniecību laikā radusies diastāze un trūce ievērojami ietekmēja dzīves kvalitāti, viņa nevarēja sportot sāpju dēļ. "Protams, man ārsts izskaidroja, kādas komplikācijas var rasties, tās gan esot ļoti retos gadījumos. Noklausījos un nošausminājos, kas tikai nevar būt, bet uz sevi neko no tā neattiecināju – es taču vienmēr esmu vesela kā rutks, operācijas nekad mūžā nav bijušas. Taču – dabūju veselu rindu komplikāciju "pēc pilnas programmas". Ilgstoši vēderā krājās šķidrums, līdz to atrisināja. Naba neauga ciet mēnešus trīs. Audi nevis dzija, bet sāka pūt. Es smirdēju pēc puvuša kaķa, briesmīga smaka! Un vēl tagad, četrus gadus pēc operācijas, dažas nepilnības ir palikušas."

Ingai plastikas operācija vēdera zonā nebija tikai vēlme pēc estētiskiem ieguvumiem – trīs grūtniecību laikā radusies diastāze un trūce ievērojami ietekmēja dzīves kvalitāti, viņa nevarēja sportot sāpju dēļ. 

Kaut visus individuālos riskus nevar noteikt, pieredzējis ķirurgs var modelēt, kas būs ar pacientu  pēc operācijas, un vai pienesums no operācijas būs lielāks nekā riski. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!