Foto: F64

Pirmajā mirklī varētu šķist, ka visvairāk ar bezmaksas treniņiem apdzīvots tiek Mežaparks. Tomēr tā gluži nav. Iespējas trenēties domubiedru grupā par baltu velti ir arī Rīgas centrā, Pārdaugavā un citās Latvijas pilsētās. Trenējies kopā ar citiem profesionālu treneru vadībā!

Lattelecom Rīgas maratons (skriešana)


Ik svētdienu skriešanas mīļotāji un entuziasti tiek aicināti uz koptreniņiem Mežaparkā, lai kopīgi gatavotos Lattelecom Rīgas maratonam. Treniņu sākums plkst. 10.00, pulcēšanās netālu no ieejas Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Treniņos dalība ir bez maksas, un tos var apmeklēt kā bērni, tā pieaugušie gan ar, gan bez iepriekšējas skriešanas pieredzes.

Svētdienas treniņu sērija Mežaparkā notiek jau astoto gadu, un šogad vēl vari paspēt apmeklēt trīs treniņus - 3.maijā un 10.maijā, bet pēdējais simboliskais sagatavošanās treniņš notiks sestdien, 16.maijā.

Sieviešu skrējiens (skriešana, iešana, nūjošana)


Arī pirms Sieviešu skrējiena katru ceturtdienu notiek bezmaksas sagatavošanās treniņi. Šogad vari vēl paspēt apmeklēt noslēdzošo treniņu – 30.aprīlī, Mežaparkā plkst. 18.30. Treniņi notiek profesionālu treneru vadībā visās Sieviešu skrējiena disciplīnās – skriešanā, iešanā un nūjošanā.


Raksts tapis sadarbībā ar keepitsimpleandfit.com.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!