Foto: Publicitātes foto

Augusta izskaņā iesākās ikgadējais rudens, nu jau sestais pēc kārtas, Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un sporta klubu tīkla MyFitness Latvija organizētais projekts bikini fitnesa sporta veidā "Miss Fitness Model 2015", informē tā pārstāvji.

Šobrīd ir veiksmīgi aizvadītas pirmās treniņu nedēļu aktivitātes, sastādīta treniņu programma, noklausītas sporta uztura un vesela uztura lekcijas, notikuši pirmie individuālie un grupu treniņi ar MyFitness treneriem un arī pirmie kopējie treniņi kā Daugavas stadionā, tā pirmais 10 kilometru distances skrējiens apkārt Olimpiskajam sporta centram. Tāpat aizvadīti arī iknedēļas pozēšanas treniņi un kopējie spēka treniņi projekta ietvaros.

Kā stāsta projekta organizatore Kristīne Vederņikova, aizraujošo, dažādām emocijām piesātināto un tik vilinošo posmu deviņu nedēļu garumā ir uzsākušas 11 skaistas un mērķtiecīgas sievietes, kuras uzdrīkstējās sevi izaicināt.

"Sevis pilnveidošana, atbrīvošanās no kompleksiem, savu sapņu piepildīšana, jaunas zināšanas un neatsverama pieredze kā profesionālaja sportā, tā arī veselīgā dzīves veidā, tas viss sagaida meitenes projekta gaitā!" priecājas Vederņikova.

Tāpat dalībnieces sagaida vēl daudz interesantu aktivitāšu - fotosesijas Change Lingerie veļā un Glam Collection darinātās vakarkleitās, crossfita treniņš, boksa treniņš, turpmākie grupu treniņi un individuālie treniņi MyFitness sporta klubos.

Rudens sezonas "Miss Fitness Model 2015" projekta gaitā un aktivitātēs ir ieviesti daudzi jauninājumi – pirmo reizi meitenēm deviņu nedēļu garumā tiek organizēti regulāri grupu treniņi, kā arī ar katru no dalībniecēm strādā individuāli četri fitnesa treneri.

Jau otro sezonu pēc kārtas projekta dalībnieces atbalsta veļas zīmols Change Latvija, kas meitenēm dāvina sporta veļas un apakšveļas komplektus. Tos būs iespējams novērtēt ne tikai projekta fināla uznācienā, bet arī fotogrāfijās projekta gaitā.

Pie IFBB Bikini Studijas vadītājas Vederņikovas katras nedēļas beigās notiek kopējās bikini fitnesa defilē nodarbības sporta klubā F1, kur dalībniecēm tiek mācīta skatuves pozēšanas māksla un bikini fitnesa sporta veida īpatnības. Šī projekta dalībniecēm defilē ir īpaši svarīgs, jo jaunā nominācija ietver sevī arī iznācienu vakarkleitā.

IFBB Latvija projekta "Miss Fitness Model 2015" dalībnieču progresam, projekta gaitai un aktivitātēm iespējams sekot līdzi gan www.delfi.lv, gan Facebook IFBB Latvia Fitness Poject lapā.

Projekta fināls notiks 25. oktobrī Studio69, kur klātienē būs iespējams pārliecināties par katras dalībnieces progresu un izaugsmi.

Projekta organizētājs: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (IFBB Latvija). Projekta koordinētājs: Kristīne Vederņikova (IFBB Latvija prezidente).
Projekta galvenais atbalstītājs: sporta klubu tīkls "MyFitness Latvija".
Projekta atbalstītāji: "Change Latvija", "Glam Collection", "Mangaļi", "NudeFoody", "L'Oreal", portāls "Delfi.lv", radio "SWH",sporta klubs "F1".

Foto autors - Sergejs Urbanovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!