Foto: Publicitātes foto

Pazīstamā dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā), konkursā Supernova piedaloties cīņā par ceļazīmi uz Eirovīziju, nudien spēlējas ar uguni. Ārsts noteicis meitenei gadu ilgu klusuma režīmu, taču allaž enerģijas pilnā Sabīne nespēj nosēdēt mierā.

"Ārsts man noteica pilnīga klusuma režīmu - neklausīties skaļu mūziku, neizmantot austiņas, neapmeklēt naktsklubus, kur ir skaļās tumbas, par dziedāšanu vispār nerunājot. Pat runāt man vajadzētu maz.

Ārsts uzskata, ka man gadu ir vispār jāklusē un tad atkal jāsāk būvēt visu karjeru no sākuma. Taču man ir grūti pateikt nē savam talantam," sarunā ar DELFI Izklaide grūto situāciju, kurā nokļuvusi, skaidro Sabīne.

Protams, ārsta aizliegums dziedāt jo īpaši attiecas uz intensīvu mēģinājumu procesu un uzstāšanos tūkstošu priekšā, kas Sabīnei priekšā uzvaras gadījumā. Dziedātāja atklāj, ka jau uzstāšanās Supernova būs liels izaicinājums viņas veselībai, un nenoliedz, ka lielajā Eirovīzijā uz skatuves var vispār palikt bez balss.

"Jā, varēt var notikt viss. Pirms uzstāšanās Supernova salaidīšu kaklā visādas zāles, tagad, pirms konkursa, cenšos arī nerunāt - ļoti taupu balss saites.

Taču es esmu profesionāle - zinu, kas man jādara. Es nostartēšu ar sirdi un dvēseli, problēmu nebūs," fanus nepievilt sola Sabīne. To, ka Sabīne, neklausot ekspertiem, riskē vispār palikt bez balss DELFI Izklaidei jau norādījis arī vokālais eksperts Edgars Kramiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!