Foto: DELFI
Šajā nedēļas nogalē Lucavsala pārtapusi par krāšņu sajūtu, garšu un emociju dārzu Daugavas malā, kur sapulcējušies aptuveni 100 veselības, izglītības un garīgās attīstības eksperti un meistari.

Festivālā darbojas septiņas meistarklases jeb dārzi, kas veltīti konkrētām tēmām. Uztura dārzā var uzzināt visu par un ap veselīgu uzturu. Fiziskās kultūras dārzā notiek dažādas prakses ķermenim un garam (Joga, U-Šu, Cigun, Taici un citi).

Alternatīvās medicīnas dārzs sniedz ieskatu homeopātijā, herbalistikā, prenetālajā psiholoģijā, un fitoterapijā. Sevis izzināšanas dārzs veltīts astroloģijai, psiholoģijai, izziņas literatūrai, dažādām zinību skolām, izglītojošām nometnēm un festivāliem, sakrālajai ģeometrijai.

Īpašā Dvēseles dārzā uzstājas skaņu, krāsu, mūzikas, deju un aromterapijas meistari, notiek dziedāšanas prakses, gongu un meditācijas nodarbības. Vides dārzā var uzzināt par svētvietām, eko ciematiem, kupolmājām un rīkstniecību. Bērnu dārzs aptver tēmas, kas saistītas ar bērnu attīstību, izglītību, audzināšanu alternatīvajā vai netradicionālajā kontekstā.

Uz festivāla lielās skatuves dienā uzstājās dažādi lektori, bet vakarā mūziķi - grupa "Iļģi", dziedātāja MNTHA un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!