Foto: Publicitātes foto

Saspringtajā ikdienas ritmā aizvien biežāk aizmirstam, cik svarīgs ir kopā pavadītais laiks ar ģimeni. Hokeja kluba "Dinamo Rīga" tehniskais direktors un raidījuma "Superbingo" vadītājs Armands Simsons ar sievu Ivetu uzskata, ka nekas nevar būt vērtīgāks par laiku, kas pavadīts kopīgās aktivitātes ar ģimeni.

Tieši tādēļ tie katru nedēļas nogali cenšas pavadīt kopā un nodoties dažādiem hobijiem gan mājās, gan ārpus tās. Lai iedvesmotu arī citas ģimenes Jūrmalas Ziemas sporta svētku vēstneši – Simsonu ģimene dalās savās iecienītākajās aktivitātēs

Kopīgas pastaigas

Kaut arī pēc nogurdinošas dienas, vienīgais, ko vēlies, ir iesēsties ērtā dīvānā un ļauties televīzijas valdzinājumam, Simsonu ģimene aicina saņemties un doties vismaz 30 minūtes īsā pastaigā svaigā gaisā. Tas ir ne tikai veselīgi tavam fiziskajam ķermenim, bet arī noderīgi tavām attiecībām ar tuvajiem.

Aktivizējot ķermeni, aktivizējas arī smadzeņu darbība un tiek risinātas interesantas sarunas ar saviem mīļajiem. Pēc pastaigas svaigā gaisā ir jūtams uzmundrinājums un enerģijas pieplūdums.

Izjādes ar zirgiem

Foto: Publicitātes foto

Simsonu ģimene esot lieli dzīvniekmīļi, tādēļ nav pārsteigums, ka mājas pie viņiem ir atradusi kaķene Fēbe un suns Mikijs. Arī savu brīvo laiku Simsoniem patīk pavadīt kopā ar dzīvniekiem, dodoties kopīgās izjādēs ar zirgiem. Zirgs nomierina, harmonizē un palīdz atslēgties no steidzīgās ikdienas darbiem, kā arī uzlabo stāju un nostiprina mugurkaulu.

Kopīga rosīšanās virtuvē

Kopīga ēst gatavošana Simsonu mājās esot tradīcija, un meitenes mācās no vecākiem dažādus veselīga uztura noslēpumus. Ir būtiski rūpēties ne tikai par savu ķermeni no ārpuses, bet arī no iekšpuses. Kā vēsta teiciens: "Tu esi tas, ko tu ēd!" Gatavojot kopā, bērni no vecākiem mācās ne tikai gatavot, bet arī sakopt virtuvi aiz sevis. Šādas darbības iemāca bērniem izjust atbildības sajūtu par savām darbībām.

"Nav būtiski, ko mēs darām, galvenais, ka tas tiek darīts kopā, jo, tikai kopīgi darbojoties, var sasniegt izvirzītos mērķus," piemetina Armands Simsons. Tas ir Simsonu komandas – ģimenes galvenais moto, jo kopā viss izdodoties labāk. Gluži, kā grāmatā par Trīs musketieriem "Visi par vienu un viens par visiem!"

Jau 20. februārī Dzintaru pludmalē Simsonu ģimene un daudzas citas Latvijas komandas – ģimenes, draugi, klasesbiedri, kolēģi piedalīsies Jūrmalas Ziemas sporta svētku karnevāla skrējienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!