Foto: DELFI

Jāatzīst, ka ikvienai no mums ir gaišākas dienas un ir arī ne tik patīkamas. Iespējams, kādai nākas pat izdzīvot personisko "elli". Kāda tā bijusi pasniedzējai un par radio geišu dēvētajai radošajai personībai Ievai Adamss? Atklāts stāsts sarunu šovā "Starp mums runājot".

"Tā ir mana personiskā elle, kurai nav pilnīgi nekāda sakara ar naudu, mīlestību, darbu, bērniem vai vēl kaut ko. Es vienkārši zinu, ka 39 gadu vecumā man iestājās tā tramplīna augšdaļa – es biju pašā augšā. Es biju visur! Un es to zināju būtībā no kādiem pieciem, sešiem gadiem, ka, lūk, 39 – tas būs tas vecums. Tad bija jautājums, kas būs pēc tam – uz leju vai tas būs lēciens no tramplīna uz augšu."

Enerģiskā sieviete min, ka, iespējams, katram tas notiek kaut kādā citā laikā, bet tad, kad viņai esot iestājies četrdesmitais dzīves gads, viņa ir nokļuvusi "pilnīgā ellē". "Tu sāc kaut kā apdullināt sevi, lai vienkārši no tā tiktu vaļā. Jo stress ir tāds, ka tu nespēj elpot. Visa pasaule ir melna," tā Adamss. "Tad tu saproti, ka tu vari dzert, tu vari kaut ko pīpēt – neprecizēšu ko – un tev nekas vairs nepalīdz, jo tā sāpe – tu viņu jūti cauri dziļākajā pālī. Un tas stress un visas tās vielas, ko tu lieto, pārvērš tevi kā tādu puszombiju absolūtu."

Interesanti, ka Adamss šī krīze bija vienlaicīgi arī ar savu vīru. Bet pēc dažādiem asiem notikumu pavērsieniem, abi nolēmuši, ka tā vairs turpināt nevar. "Nesen man palika 41 gads un es sapratu, ka šis murgs ir cauri, un mums ir šī cita dzīve," tā Adamss, skaidrojot, ka šī krīze gan viņā, gan vīrā likvidējusi iedomību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!