Bieži vien saka - jāmācās mīlēt sevi un savu ķermeni tādu, kāds tas ir, un, piemēram, no sociālajiem tīkliem jāizdzēš tie profili, kas liek uzdot jautājumu - "Vai esmu pietiekami laba?" Kāds ir mūziķes Linitas Mediņas viedoklis par šo ieteikumu un tā saistību ar formas saglabāšanu, viņa atklāj sarunu šovā "Starp mums runājot".

"Man šķiet, ka cilvēkam ir jārūpējas par sevi," iesāk Mediņa. Viņa uzsver, ka nespēj saprast cilvēkus, kuri par to īpaši nepiedomā, ja vien viņiem nav dziļas veselības problēmas un nevar tikt galā ar vielmaiņu. "Bet, ja cilvēkam jau ir tuvu 90 kilogramiem un viņš vienkārši iet "McDonaldā" un pasūta nākošos "mega king" burgerus, es vienkārši nesaprotu. Es goda vārds nesaprotu. Man ir žēl skatīties uz tiem cilvēkiem, jo, manuprāt, viņi neciena un nemīl paši sevi, un nerūpējas par sevi. Tā ir viņu attieksme pret sevi."

Uz jautājumu, vai viņa sevi salīdzina ar citām sievietēm, Mediņa atbild: "Es vienmēr esmu teikusi, ka vienmēr kāda būs jaunāka, vienmēr kāda būs skaistāka, bet, vai būs mīļāka un foršāka, es nezinu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!