Ar plastikas ķirurģijas palīdzību iespējams atbrīvoties no grumbām, jeb tā dēvētām "vārnu kājiņām" acu kaktiņos, maisiņiem un tumšajām ēnām zem acīm, kā arī uzlabot bēdīgo acu izskatu, smagos acu plakstiņus, kas uzgūlušies uz skropstām, kuru dēļ seja bieži vien izskatās nogurusi un novecojusi. Atbrīvojoties no laika "zobiem" tu iegūsi možāku, jaunāku un atpūtušos izskatu. Taču plastikas ķirurģija ne vienmēr nepieciešama ādas novecošanās gadījumā, jo bieži vien nākas likvidēt iedzimtus defektus vai traumu rezultātā iegūtas problēmas. Vīriešiem tāpat kā sievietēm var injicēt botulīna toksīnu un fillerus pret grumbām un citām sejas nepilnībām, var atsūkt taukus, labot degunus, veikt vēdera plastiku un ievietot dažādus implantus. Ar to palīdzību var izveidot atbilstošu zoda formu, pēcpusi, kā arī skaistus un sportiskus bicepsus, apakšstilbu, vēdera un krūšu muskuļus.

Bet tiem, kas raizējas par saviem vīrietības dotumiem un vēlas baudīt seksa priekus uz visiem 100%, plastikas ķirurģija piedāvā papildus ekstru vīriešiem - dzimumorgānu plastiku.

Ar plastikas operācijas palīdzību var:

- novērst iedzimtus dzimumorgāna attīstības traucējumus;
- novērst slimību izraisītus dzimumlocekļa patoloģiskus izliekumus, koriģēt tā formu;
- koriģēt dzimumlocekļa priekšādiņu;
- traumas vai slimības dēļ zaudētu sēklinieku aizstāt ar implantu;
- mikroķirurģiski atjaunot asinsriti traumētā dzimumloceklī, ārstējot impotenci;
- mikroķirurģiski atjaunot sēklas izvadceļus, ārstējot neauglību;
- veikt sterilizējošu vazektomijas operāciju vīriešiem;
- veikt dzimumlocekļa garuma un apkārtmēra palielināšanas operāciju;
- ārstēt impotenci izmantojot dažādu veidu speciālus implantus.

Dzimumorgānu plastiskās operācijas norit vietējā vai vispārējā narkozē. Stacionārā mediķu uzraudzībā jāuzturas parasti  viena diennakts. Rehabilitācijas posms sarežģītākām operācijām var ilgt 2 līdz 6 nedēļas.

  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!