Foto: Shutterstock

Reti kurš šaubās par to, ka smēķēšana ir kaitīgs ieradums, kas var nodarīt nopietnu ļaunumu tavām plaušām. Tomēr šis netikums kaitē ne tikai plaušām, bet arī citiem taviem orgāniem un vispārējai veselībai. Tāpat smēķēšana nav vienīgais paradums, kas bendē tavu veselību. Svarīgi ir arī nelietot alkoholu, daudz kustēties un pievērst uzmanību tam, lai uzturs būtu sabalansēts un pilnvērtīgs.

Ieskaties "Viņa" arhīva rakstos un noskaidro, kādi paradumi un netikumi kaitē tavām aknām, plaušām, nierēm, sirdij un mugurai. Vai zināji, ka tavu muguru bendē ne tikai nepietiekams kustību daudzums un augstpapēžu apavi, bet arī stress un satraukumi? Vairāk par to lasi šajā rakstā. Paturi prātā, ka muguras veselību ietekmē ar kalcija un D vitamīna trūkums.

Smēķēšana, aptaukošanās, alkohola lietošana un dažādi atspirdzinošie dzērieni ir tikai daļa no lietām, kas nenāks par labu tavām aknām, bet redzes saudzēšanai atceries, ka kontaktlēcas acīs nevajadzētu turēt visu laiku, bet par saulesbrillēm nevajadzētu aizmirst arī ziemā. Vairāk lasi "Viņa" rakstu arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!