Foto: PantherMedia/Scanpix
Dienas, kad pārlieku našķojamies vai pārēdamies vakaros, gadās teju katram. Tā vietā, lai pārdzīvotu par izpostīto diētu un nolaistu rokas, ņem vērā portāla "Woman's Health" apkopotos padomus, kas ļaus ātri un efektīvi atgriezties uz veselīga dzīvesveida ceļa.

Ieturi pilnvērtīgas un veselīgas brokastis

Pat tad, ja pēc iepriekšējā vakara izēšanās mosties ar pārsātināšanās sajūtu, neliedz sev veselīgas brokastis. Tās aktivizēs tavu vielmaiņu, kā arī ļaus organismam atgriezties pie regulāru un veselīgu ēdienreižu ieturēšanas.

Apgādā organismu ar šķidrumu

Ēdot mazāk, organisms tiek apgādāts arī ar mazāku šķidruma daudzumu. Rūpējies, lai dienā izdzertu vismaz divus litrus ūdens vai tējas, tā ļaujot organismam ātrāk atgūties no pārmērībām.

Pusdienās ēd salātus

Vieglais un šķidruma bagātais ēdiens mazinās „ēšanas paģiru” sajūtu, apgādājot tevi ar vajadzīgajām uzturvielām.

Neaizmirsti par uzkodu pēcpusdienā

Veselīgs našķis pēcpusdienā aktivizēs tavu vielmaiņu, kā arī pasargās no vēl vienas pārēšanās tūres vakarā. Izvēlies kādu augli vai sauju mandeļu, un neaizmirsti par regulāru padzeršanos.

Gatavo vakariņas mājās

Ja ar draudzenēm vai mīļoto plāno doties vakariņās ārpus mājas, tā vietā ielūdz viesus pie sevis. Tā varēsi pagatavot vieglu un veselīgu maltīti, kas saturēs arī vajadzīgās uzturvielas un vitamīnus.

Esi aktīva

Ja iepriekšējā vakarā pieēstais vēders liek justies kā grūtniecei, dodies uz treniņu, lai atgūtu enerģiju. Labumu dos arī ilga pastaiga vai jogas nodarbība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!