Foto: LETA
Otrdien, 21. jūlijā, Stradiņa slimnīcā sāks darboties vienotais pacientu pieraksta tālrunis ar numuru 67069280. Pa to varēs pieteikties konsultācijām un izmeklējumiem, kā arī saņemt papildu informāciju neskaidros jautājumos, informēja slimnīcas pārstāve Lāsma Sīle.

Lai pierakstītos ambulatorai ārsta konsultācijai vai izmeklējumam, turpmāk jāzvana uz vienu telefona numuru – 67069280. Zvanītājam būšot iespēja izvēlēties nepieciešamo pakalpojumu, nospiežot attiecīgo taustiņu. Nospiežot taustiņu "1", klientiem būs iespējams pierakstīties uz ambulatorajām konsultācijām, nospiežot taustiņu "2", varēs pierakstīties izmeklējumiem (piemēram, rentgens, ultrasonogrāfija, datortomogrāfija, magnētiskā rezonanse, kardioloģiskie, endoskopiskie, u.c. izmeklējumi).

Ņemot vērā, ka iedzīvotāji zvana, lai noskaidrotu dažādus jautājumus, kas saistās ar iestāšanos slimnīcā, pakalpojumiem un to cenām, saņemto rēķinu, u.c. jautājumiem, jaunajā sistēmā paredzēta arī trešā izvēlne – citi jautājumi. Uzlabojumi jaunajā sistēmā paredz arī sarunu ierakstīšanu, kas tiks izmantota, lai analizētu klientu apkalpošanas kvalitāti.

Vienotā pieraksta tālruņa darba laiks ir no pulksten 8:00 līdz 19:00. Pierakstīties pie Stradiņa slimnīcas speciālistiem var ne tikai telefoniski, bet arī elektroniski, sūtot e-pastu uz info@stradini.lv.
Vismaz trīs dienas pirms plānotās konsultācijas vai izmeklējuma, slimnīcas darbinieks sazinās ar pacientu, lai atgādinātu par plānoto vizīti. Ja tomēr kādu apstākļu dēļ uz vizīti nav iespējams ierasties, pacients par to var informēt, zvanot pa tālr. 67069280 vai sūtot e-pastu uz info@stradini.lv. Atbildīgi atsaucot sev ieplānoto vizīti, pacients dos iespēju kādam citam to saņemt ātrāk, kā arī ārstam mērķtiecīgāk plānot darba laiku.

2014. gadā ambulatoro apmeklējumu kopējais skaits sasniedza 217 817, kas ir par 2598 apmeklējumiem vairāk nekā 2013. gadā. Pērn slimnīca kopā saņēmusi 616663 zvanus, kas ir par 181425 zvaniem vairāk nekā 2013. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!