Atveru video soctīklos, kurā runā par autiskā spektra traucējumiem. No piecām pazīmēm man atbilst četras. Vai tas nozīmē, ka autisms ir arī man? Šādas un līdzīgas diskusijas pēdējā laikā ir aktuālas gan Latvijā, gan ārpus tās. Vai video soctīkos patiesi var palīdzēt nokļūt pie diagnozes? Cik uzticama ir šāda informācija un vai cilvēkiem, kas nav eksperti, vajadzētu publiski dalīties informācijā, kas saistīta ar mentālo veselību? Par šo un citiem jautājumiem kopā ar psihoterapeitu Andri Veselovski diskutējām podkāstā "Laimes laboratorija".

Podkāstā sarunājas psihoterapeits Andris Veselovskis un žurnāliste Dita Vinovska, atklājot speciālista personīgo skatījumu uz medikamentu pielietojumu psihiskās veselības uzlabošanai.

Dita Vinovska ir "Delfi" žurnāliste, kas interesējas par garīgo un fizisko veselību, kā arī vienlīdzību. Saprast un uzklausīt cilvēkus mācījusies, studējot kultūras un sociālo antropoloģiju Latvijas Universitātē. Andris Veselovskis jau 20 gadus nodarbojas ar psihoterapiju un ne vien konsultē savus pacientus, bet arī lasa dažādas lekcijas un piedalās diskusijās, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu piekļūt sev vajadzīgajai informācijai par psihisko labsajūtu.

Pirmā epizode iznāca 2019. gada martā.

Atgādinām, ka podkāstu vari klausīties arī "Spotify" un "Apple Podcasts".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!