Foto: Shutterstock
Gardas kārtainās maizītes ar hurmu un biezpiena krēmu.

::recepte::

Mīklu sagriez 10x18 cm gabaliņos. Apmalītēm mīklu sagriež 1 cm platumā, garumi 10 cm un 18 cm. Lielā mīklas gabaliņa malas 1 cm platumā apziež ar olu baltumu un uzlipina apmales. Apmales var iegriezt, lai smukāk.

Biezpienu sablanderē ar cukuru un saldo krējumu un pilda mīklas "groziņos". Hurmu sagriež daiviņās un liek pa virsu biezpiena pildījumam.

Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C, līdz biezpiena masa apcepusies un mīkla zeltaina.

Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
250 gkārtainā mīkla3 gab.hurma150 gbiezpiens1 gab.olas baltums60 mlsaldais krējums cukurs pūdercukurs

Sagatavošana

1

Mīklu sagriez 10x18 cm gabaliņos. Apmalītēm mīklu sagriež 1 cm platumā, garumi 10 cm un 18 cm. Lielā mīklas gabaliņa malas 1 cm platumā apziež ar olu baltumu un uzlipina apmales. Apmales var iegriezt, lai smukāk.

2

Biezpienu sablanderē ar cukuru un saldo krējumu un pilda mīklas "groziņos". Hurmu sagriež daiviņās un liek pa virsu biezpiena pildījumam.

3

Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C, līdz biezpiena masa apcepusies un mīkla zeltaina.

4

Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Alvīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!