::recepte::
Mīklu sagriez 10x18 cm gabaliņos. Apmalītēm mīklu sagriež 1 cm platumā, garumi 10 cm un 18 cm. Lielā mīklas gabaliņa malas 1 cm platumā apziež ar olu baltumu un uzlipina apmales. Apmales var iegriezt, lai smukāk.
Biezpienu sablanderē ar cukuru un saldo krējumu un pilda mīklas "groziņos". Hurmu sagriež daiviņās un liek pa virsu biezpiena pildījumam.
Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C, līdz biezpiena masa apcepusies un mīkla zeltaina.
Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Mīklu sagriez 10x18 cm gabaliņos. Apmalītēm mīklu sagriež 1 cm platumā, garumi 10 cm un 18 cm. Lielā mīklas gabaliņa malas 1 cm platumā apziež ar olu baltumu un uzlipina apmales. Apmales var iegriezt, lai smukāk.
Biezpienu sablanderē ar cukuru un saldo krējumu un pilda mīklas "groziņos". Hurmu sagriež daiviņās un liek pa virsu biezpiena pildījumam.
Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C, līdz biezpiena masa apcepusies un mīkla zeltaina.
Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Alvīne