Foto: Publicitātes foto
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) izsludina pieteikšanos inovatīvo biznesa ideju konkursam "Ideju kauss" un aicina piedalīties ikvienu Latvijas iedzīvotāju, kurš sasniedzis 18 gadu vecumu un ir gatavs uzsākt uzņēmējdarbību, realizējot savu biznesa ideju.

Pieteikšanās konkursam "Ideju kauss" ir atvērta līdz 6. septembrim. Pretendenti savas biznesa idejas var iesniegt elektroniski nosūtot uz e-pastu idejukauss@liaa.gov.lv. Pieteikuma veidlapa un konkursa nolikums pieejami mājaslapā www.idejukauss.lv. Biznesa idejas izvērtēs profesionāla vērtēšanas komisija, virzot spēcīgākos kandidātus dalībai konkursa "Ideju kauss" otrajā kārtā.

Dalībnieki sacentīsies par naudas balvām biznesa uzsākšanai. Trešās labākās idejas autori iegūs 3000 eiro, otrās – 5000 eiro, bet pirmās vietas laureāts iegūs 7000 eiro naudas balvu, ko nodrošina LIAA un Eiropas Reģionālās attīstības fonds (ERAF).

Vienlaikus ir atklāta arī Rīgas domes organizētā grantu programma "Rīgas drosmes grants", kam var pieteikties fiziskas personas vai personu grupas līdz četriem cilvēkiem, sasniedzot 18 gadu vecumu, ja izturēta konkursa "Ideju kauss" pirmā kārta.

"Rīgas drosmes grants" finansējumu 2000 eiro apmērā saņems 25 programmas laureāti, kas ar savu biznesa ideju piedalīsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizētajā biznesa ideju konkursā "Ideju kauss".

Par jaunām iespējām uzņēmējdarbībā lasi portālā Labsoflatvia.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!