Foto: Shutterstock

"BilesuTirgus.lv" – otrreizējā biļešu iegādes vietne – krīzes laikā pārprofilējusies un piedāvā iegādāties dāvanu kartes, lai atbalstītu mazos uzņēmumus.

Uzņēmums šobrīd izmanto risinājumu, kas ēdināšanas uzņēmumiem ļauj tūlītēji nodrošināt kaut nelielu naudas plūsmu, samaksāt algas saviem darbiniekiem un pārdzīvot krīzes periodu. Savukārt dāvanu kartes pircējs savu iegādāto dāvanu karti varēs izmantot pēc tam, kad vīrusa izplatība tiks ierobežota un atkal būs droši doties ēst ārpus mājām. Turklāt, ja dāvanu karti pircējs nevarēs izmantot pats, "BilesuTirgus.lv" nodrošinās tās pieejamību otrreizējā tirdzniecībā.

Šobrīd platformā pieejamas Ventspils alus darītavas "Courlander" krodziņa dāvanu kartes, restorāna "Chi Asian Food", kas atrodas tirdzniecības centrā "Akropole", un picērijas "Picas meistars" dāvanu kartes.

"Šī krīze sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem ir ārkārtīgi smaga, tāpēc ir būtiski saglabāt kaut nelielu regulāru naudas plūsmu. Mēs aicinām gan savus regulāros apmeklētājus, gan tos, kas vēl nav bijuši mūsu mājīgajā restorānā, izmantot iespēju laicīgi iegādāties dāvanu kartes, lai pēc tam, kad situācija uzlabosies, baudītu mūsu virtuvi. Sadarbība ar "BilesuTirgus.lv" bija operatīva, ērta un profesionāla, un noteikti varu ieteikt to ikvienam pakalpojumu sniedzējam," saka "Chi Asian Food" vadītājs Toms Provejs.

Gan sabiedriskās ēdināšanas, gan citu pakalpojumu sniedzēju ir aicināti sazināties ar portālu, ja vēlas pārdot arī savu pakalpojumu dāvanu kartes. Saziņai visērtāk izmantot e-pasta adresi info@bilesutirgus.lv. Savukārt klienti, kuri ir ieinteresēti atbalstīt mazo biznesu, ir aicināti ieskatīties platformā ik dienu, iepazīties ar jaunākajiem piedāvājumiem un atbalstīt savas iemīļotās atpūtas vietas.

"BilesuTirgus.lv" ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Ventspils Biznesa inkubatora klients.

Idejas krīzes laika risinājumiem un citu uzņēmumu pieredzi meklē uzņēmējdarbības iedvesmas portālā Labsoflatvia.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!