Mūsdienās, lai izstrādātu produktu ar vien biežāk nepieciešams piesaistīt dažādu profesiju pārstāvjus, jo gan pirms izstrādes, gan pašas izstrādes laikā jāveic izpēte un vēl daudzi citi darbi, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Tehniskās profesijas ne vienmēr ir tikai tās kurās no tevis tiek prasītas programmēšanas prasmes. Nepieciešami arī speciālisti, kas spēj šos procesus koordinēt, vadīt un asistēt.

Šajā kopienas "The Raccoons" veidotajā lekcijā iepazīsi profesijas, par kurām varbūt dzirdēts nedaudz mazāk, bet kuru pārstāvji ir aktīvi iesaistīti inovatīvu tehnoloģiju un projektu izstrādē.

Par to, kā notiek produkta testēšana, video stāsta Alekss Ļitvīnovs no "Loadero", savukārt Anna Golovuškina no "Accenture" iepazīstinās ar procesu, kā vispār notiek produkta tehniskā izstrāde.

Pēc lekcijas noskatīšanās vari doties uz "The Raccoons" vietni un aizpildīt testu, lai saņemtu balvu par labi padarītu darbu!

Šis ir septītais video lekciju ciklā, ko veido tiešsaistes kopiena "The Raccoons". Kopiena pulcē studentus un vecāko klašu skolēnus, kuri vēlas iepazīt jaunākās tehnoloģijas un programmēšanas prasmes radošā un savstarpējas sadarbības veicinošā vidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!