Foto: Dreamstimes
"Roche" Inovāciju inkubators izsludinājis pieteikšanos projektu konkursam "Ārstēšanas prognozes vai biomarķiera izstrāde, veicot plaušu vēža morfoloģijas materiāla apstrādi un analīzi ar mākslīgā intelekta atbalstu".

Pretendentu pieteikumi konkursam tiks pieņemti līdz 2020. gada 4. septembrim. Projektu konkursa uzsaukums un pieteikuma veidlapa pieejama "Roche" mājaslapā.

"Roche" Inovāciju inkubatora mērķis ir veicināt un atbalstīt jaunu un inovatīvu ideju izstrādi un pētniecību noteiktās veselības aprūpes jomās, un produktu vai pakalpojumu radīšanu. Inkubators darbojas kā pastāvīga jauno ideju platforma, kuras ietvaros atbilstoši izsludinātajiem uzsaukumiem ir iespējams saņemt atbalstu inovatīvā risinājuma idejas izstrādei.

Ja ideja ir stadijā, kur nepieciešams turpināt tās izstrādes darbu, pētniecību un attīstīšanu, atbalsta saņēmējs var pretendēt saņemt praktisku un konsultatīvu "Roche" Latvija atbalstu, kas var izpausties kā biroja telpu nodrošināšana, aprīkojuma pieejamība, speciālistu konsultācijas un cits tamlīdzīgs atbalsts.

Jaunākais par zinātnes sasniegumiem portālā Labsoflatvia.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!