Foto: Shutterstock

Lai gan spoža ideja jau ir puse no uzvaras veiskmīga uzņēmuma veidošanā, otru pusi veido atbilstošas prasmes un zināšanas, kuru neesamība var kavēt daudzu perspektīvu uzņēmumu attīstību. Kā uzsākt veiksmīgu startapu, vieslekcijā Biznesa augstskolā "Turība" 25. septembrī pulksten 18 stāstīs uzņēmuma "Printful" mārketinga vadītājs Raitis Puriņš.

Lekcijas "Startup uzsākšana – mārketinga ABC" ietvaros tiks sniegta iespēja uzzināt par mārketinga nozīmi startup uzņēmumu pasaulē – kā veidot mārketinga komandu un pašam savu unikālo darba sistēmu, kas veicinās radošu ideju rašanos, produktivitāti un izaugsmi. Tāpat tiks sniegtas vairākas citas vērtīgas atziņas, kas noderēs startup uzņēmējam.

Vieslekcijas apmeklējums ir bez maksas. Uz to aicināts ikviens interesents, aizpildot pieteikuma anketu. Katra persona var reģistrēties tikai vienu reizi un reģistrēt tikai sevi. Atkārtoti aizpildītas reģistrācijas anketas tiks dzēstas. Pasākuma organizatori informē, ka vieslekcija tiks fotografēta. Iegūtie materiāli var tikt publicēti. Informāciju par datu apstrādi meklē www.turiba.lv sadaļā "Augstskola".

"Ceru, ka pieredze un praktiskās zināšanas, kuras esmu ieguvis savā darbības laikā "Printful", būs noderīgas ikvienam, kurš vēlas uzsākt ko savu ne tikai Latvijā, bet arī starptautiskā mērogā," uzsver Raitis Puriņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!