Foto: Shutterstock

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas "zaļo" tehnoloģiju un informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) uzņēmumus piedalīties "Innovation Norway" rīkotajā pasākumā Norvēģijā 2. martā Oslo.

Šī ir lieliska iespēja Latvijas "zaļo" tehnoloģiju un IKT uzņēmumiem, kas aktīvi meklē potenciālos sadarbības partnerus Norvēģijā un plāno iesniegt projektus Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmas Uzņēmējdarbības attīstība, inovācijas un mazie un vidējie uzņēmumi ietvaros, lai saņemtu atbalstu jauna produkta vai tehnoloģiju izstrādei un ieviešanai ražošanā.

2. martā notiks konference un B2B tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem no Norvēģijas.

Tēmas un uzņēmējdarbības jomas:

  • "Zaļāku" ražošanas procesu izstrāde un īstenošana, izmantojot rūpniecisko procesu un tehnoloģiju automatizāciju, digitalizāciju, robotizāciju;
  • Ražošanas un rūpniecības vispārējās efektivitātes paaugstināšana;
  • Videi draudzīgu produktu/procesu/risinājumu izstrāde, izmantojot IT komponentus;
  • IT produktu, procesu, risinājumu izstrāde.

Konferences programma ir pieejama pasākuma mājaslapā. Vairāk informācijas par LIAA atbalstu šī pasākuma ietvaros ir atrodama aģentūras mājaslapā.

Nepalaid garām informāciju par atbalsta saņemšanu uzņēmējiem. Ieskaties tehnoloģiju un inovāciju portālā Labsoflatvia.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!