Foto: Publicitātes foto
No 20. līdz 22. septembrim Liepājā noritēs IT ideju konkurss "CultHack Hackathon", informē konkursa organizators Kārlis Skuja. Konkurss, ko organizē biedrība "WindHackers" sadarbībā ar Liepājas pilsētas pašvaldību, sniegs iespēju radošiem, inovatīvi domājošiem un uzņēmīgiem cilvēkiem radīt jaunas biznesa idejas un sacensties par vērtīgām balvām, kas palīdzēs turpināt darbu pie idejas pēc konkursa beigām.

"Liepāja ir lieliska vieta jaunām un inovatīvām idejām, jo pilsēta vienkopus piedāvā tādu vidi, kas pilnīgi dabiski rosina radīt. Liepāja jau līdz šim sevi pierādījusi kā lielisku kultūras, izklaides un tūrisma nozares notikumu norises vietu, tāpēc uzdevums radīt jaunus un sabiedrībai noderīgus IT risinājumus kultūras, izklaides un tūrisma nozares stiprināšanai dalībniekiem būs liels izaicinājums," pauž Skuja.

Konkursa mērķis ir 48 stundu laikā radīt jaunas, inovatīvas IT idejas tūrisma, izklaides un kultūras jomās, izvērtēt idejas biznesa modeļa potenciālu un veidot starpdisciplināras komandas, kas spēs tās realizēt. Šī pasākuma mērķauditorija ir IT, dizaina, uzņēmējdarbības un komunikācijas jomas studenti, jaunuzņēmumu vides dalībnieki, kultūras, izklaides un tūrisma jomas eksperti, uzņēmēji un investori.

Plašāka informācija par pasākuma norisi, pieteikšanos un atbalstītājiem pieejama organizatoru mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!