Foto: Publicitātes foto
Līdz 27. oktobrim visi Latvijas Universitātes (ar dažiem nosacījumiem arī citu augstskolu studenti) neatkarīgi no studiju līmeņa un fakultātes aicināti pieteikt savas idejas un komandas dalībai LU studentu Biznesa inkubatora jaunajā sezonā, kur var pretendēt uz ikmēneša stipendijām savas idejas realizācijai.

Pieteikties atbalstam biznesa uzsākšanai var visu Latvijas augstskolu studenti neatkarīgi no studiju līmeņa un specializācijas, ja vien komandā ir vismaz viens LU students.

Jau pēc divām nedēļām, 22. oktobrī, pulksten 17 vecajā LU Bioloģijas fakultātē notiks "Matchmaking Night", kur topošie un esošie jaunie uzņēmēji varēs atrast sev komandas biedrus un pat biznesa idejas, ar ko startēt dalībai inkubatorā šosezon.

Vispirms LU studentu Biznesa inkubators aicina dalībniekus pārbaudīt biznesa idejas dzīvotspēju trīs mēnešus ilgā pirmsinkubācijas programmā, kas veidota pēc Stīva Blanka izstrādātas metodoloģijas. Šogad jaunie uzņēmēji, kuri veiksmīgi izies pirmo etapu un piedalīsies inkubatora organizētajā "Demo dienā" februāra sākumā, varēs pretendēt uz naudas balvām.

Labākajiem pirmsinkubācijas programmas dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja turpināt attīstību inkubācijas programmā nākamos sešus mēnešus un saņemt stipendiju 200 eiro (bakalaura un maģistra studentiem) un 228 eiro (doktorantūras studentiem) apmērā.

Visiem inkubatora sezonas dalībniekiem būs pieejamas biroja, pasākumu (semināru) un ražošanas telpas, kā arī fantastiska iespēja izmantot 3D printerus un lāzergriezēju. Lai tiktos ar potenciālajiem klientiem un veiktu pirmās sava produkta pārdošanas, dalībnieki piedalīsies inovāciju stendā modes un izklaides centrā "Riga Plaza", savukārt profesionālu foto, video un mārketinga materiālu izveidei būs pieejama foto un video studija Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes telpās.

Inkubatora komanda kopā ar profesionāliem koučiem, mentoriem un biznesa ekspertiem rūpēsies, lai jaunie uzņēmēji saņemtu visu nepieciešamo atbalstu savas idejas attīstīšanai, arī citi inkubatora dalībnieki mudinās iet uz priekšu. Turklāt dalībnieki saņems informāciju par Latvijā un Eiropā notiekošajiem grantu konkursiem, investīciju sesijām, akseleratoru uzņemšanām un citām atbalsta programmām.

Lai pieteiktos dalībai LU studentu Biznesa inkubatorā, klikšķini uz attēla!

Foto: Publicitātes foto

Latvijas Universitātes studentu Biznesa inkubators ir lielākais studentu biznesa inkubators Latvijā. Inkubators ir izveidots un darbojas pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes atbalstam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!