Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centra speciālisti piedāvā studentiem izmantot iespēju tikt pie prakses vietas un varbūt pat sen kārotā darba kādā uzņēmumā, izmantojot vietni "Prakse.lv".

Portāls "Prakse.lv" ir viena no populārākajām tīmekļvietnēm, kurā speciālisti, absolventi un studenti sāk attīstīt profesionālo izaugsmi un veidot savu karjeru. LU uzsāk sadarbību ar "Prakse.lv", piedāvājot saviem studentiem unikālus darba un prakses piedāvājumus.

"Mērķis bija izveidot vienotu tīmekļvietni, kurā visi mūsu studenti var meklēt sev interesējošās darba vai prakses iespējas. Plānots, ka uzņēmumu spektrs būs ļoti plašs, lai studenti no visdažādākajām studiju programmām spētu atrast sev aktuālāko un interesantāko piedāvājumu," stāsta LU Karjeras centra konsultante Dace Siliņa.

Siliņa norāda, ka portāls "Prakse.lv" ir lieliska vieta, kur studentam un darba devējam satikties.

"Mēs cenšamies uzlabot pakalpojumus un iespējas, kuras sniedzam saviem studentiem. Jaunā sadarbība paver plašas iespējas, jo "Prakse.lv" ir jau pieredzējis uzņēmums darba iespēju un prakses vietu nodrošināšanai studentiem un citiem interesentiem," norāda Siliņa.

Ar šīs vietnes starpniecību jau vairāk nekā 70 tūkstoši jauniešu ir tikuši pie prakses vietas vai darba. Portālā karjeras iespējas piedāvā vairāk nekā 3500 pašmāju un starptautiska mēroga darba devēju.

LU informē, ka Prakse.lv piedāvātos pakalpojumus var izmantot ikviens students, autorizējoties ar savu LU informatīvās sistēmas (LUIS) lietotājvārdu un paroli. Lai izmantotu šo pakalpojumu, studentam jādodas uz LU Karjeras centra vietni, tur jāreģistrējas sistēmā ar LUIS datiem un jāizvēlas interesējošās nozares, kurās lietotājs vēlētos saņemt darba vai prakses piedāvājumus. Turpat students arī tiks iepazīstināts ar personalizētiem piedāvājumiem, kas atbilst viņa interesēm un mērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!