Foto: Shutterstock
IT risinājumu un pakalpojumu sniedzējs SIA "Lattelecom Technology", kas kopš 23. septembra mainījis nosaukumu uz SIA "T2T, labprāt darbā pieņem jauniešus, sacījis uzņēmuma izpilddirektors Viesturs Bulāns.

"Šobrīd T2T nodarbina ap 100 cilvēkiem, bet, ņemot vērā topošos lielos projektus vismaz Baltijas mērogā, nākotnē plānojam komandas paplašināšanu. Mēs ticam jauniešu spēkam un radošumam, tāpēc iesaistāmies cīņā par gudrajiem prātiem, aktīvi sadarbojoties ar augstskolām un inovāciju platformu "Demola Latvija"," saka uzņēmuma vadītājs.

T2T zīmola galvenā koncepcija ir "radošā loģika" jeb "no loģikas uz radošumu": pirmais "T" nosaukumā nozīmē tehnoloģijas, biznesu un loģiku, otrais – radošumu, degsmi, jaunus, nestandarta risinājumus un izaugsmi. Savukārt cipars 2 angļu valodā tiek lietots arī kā prievārds "uz", un tas savieno šīs divas daļas.

"Tet" meitasuzņēmums piedāvā gan programmatūras izstrādi no nulles, gan gatavus risinājumus. T2T ir pašu izstrādāts personāla vadības risinājums PAVS, kas ir ieviests daudzos Latvijas uzņēmumos, kā arī tas ir vairāku tehnoloģiju flagmaņu – DocLogix (dokumentu vadības sistēma), Click Software (Field Service Management) un SAP (ERP – Enterprise Resource Planning) oficiālais partneris, un ir autorizēts ieviest šos risinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!