Foto: Publicitātes foto

Jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konference "TechChill" 2021. gadā notiks no 19. līdz 21. maijam Hanzas Peronā, Rīgā. Tēma – "Point of No Return". Uzmanības lokā veselības tehnoloģijas (healthtech), izglītības tehnoloģijas (edtech) un digitālā transformācija.

"TechChill 2021" jaunā sezona sāksies jau rudenī ar regulāriem tīklošanās pasākumiem gan klātienē, gan tiešsaistē. Pati konference būs trīs dienu pasākums. Pirmā diena veltīta jaunuzņēmumu demonstrācijām, meistarklasēm un citiem tīklošanās pasākumiem. Pēc tam divas dienas aktivitātes notiks uz skatuves. Runātāji pētīs, kā globālā pandēmija un dažādi citi faktori ir veicinājuši izmaiņas iepriekšminētajās nozarēs un kā tās ir vai nu pārvērtušās vai arī novedušas strupceļā tos, kuri pārmaiņām nav gatavi.

"Uzņēmumu dibinātāji tiks aicināti dalīties ar saviem "neatgriešanās punktiem" un izšķirošajiem mirkļiem veidojot biznesu, kā arī vēl viens satura bloks būs veltīts tieši praktiskiem padomiem jaunuzņēmumiem, kas saskaras ar pārmaiņām un pielāgošanos," ieceri izklāsta "TechChill" vadītāja Madara Ermansone.

Arī šogad pasākuma organizatori īpaši sola padomāt par iespējām studentiem, tradicionālajām jaunuzņēmumu sacensībām un daudziem citiem pasākumiem.

"Jaunā realitāte ir mainījusi to, kā mēs uztveram pasākumus tiešsaistē. Tomēr cilvēku saikne ir tas, ko ikviens novērtē un kas trūkst tiešsaistē. Es ticu, ka konferences joprojām būs tā vieta, kur cilvēki atgriežas. Mūsu mērķis ir maijā tikties Rīgā. Taču esam gatavi pielāgoties un rīkot tiešsaistes vai arī hibrīdformāta konferenci, apvienojot tiešsaistes un klātienes saturu un aktivitātes. Viss būs atkarīgs no pandēmijas globālās situācijas," skaidro Madara.

Bezpeļņas organizācija "TechChill" ir Latvijas jaunuzņēmumu vides pārstāvju iniciatīva. Tās mērķis ir veicināt tehnoloģiju un jaunuzņēmumu ekosistēmas attīstību, starptautisko atpazīstamību un investīciju piesaisti.

Aktuālais par jaunuzņēmumiem un to sasniegumiem portālā Labsoflatvia.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!