Foto: DELFI
Daudziem cilvēkiem Latvijā nav pieejamas papildu telpas, kur glabāt liekās mantas, tādēļ tās aizņem vietu dzīvokļos vai vēl sliktāk – koplietošanas telpās, par ko neapmierināti ir kaimiņi. Lai risinātu šo problēmu, izveidots uzņēmums "Keepp", kas piedāvā mantu glabātuves lieko mantu novietošanai, un uzņēmuma dibinātājiem nākotnei ir lieli attīstības plāni.

Meklē, kur likt mantas

"Uzņēmējdarbību sākām 2013. gadā kā metāla virsmu apstrādes uzņēmums "KnK Mefab"," stāsta "Keepp" dibinātājs Kristaps Laipnieks. Laikam ejot, uzņēmums pārkvalificējies par pilna cikla metālapstrādes uzņēmumu, kas turpina darbu arī šobrīd. Pēc tam uzņēmēji sāka darbību nekustamā īpašuma jomā, un, apvienojot šīs abas jomas, tika izveidots jaunākais projekts "Keepp", kas piedāvā mantu uzglabāšanas pakalpojumus. "Uzņēmums radās pavisam organiski," stāsta Laipnieks. "Bijām iegādājušies zemes gabalu Ganību dambī, un, lai uzlabotu uzņēmuma naudas plūsmu, meklējām iespējas, kā šo laukumu lietderīgi aizpildīt. Galu galā radās ideja uz tā izvietot mantu uzglabāšanas novietnes," viņš atminas.

2018. gadā tika izveidots demo projekts, "Keepp" dibinātāji iegādājušies vairākus jūras konteinerus, ko pārveidoja par mantu uzglabāšanas noliktavām un izvietoja brīvajā laukumā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!