Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI
Droši vien tas pa vidu. "Parastais". Bet tas nav interesanti. Tas taču ir... parastais. Interesantāk ir ar maziņu. Vai ļoti lielu. Varbūt ar abiem kopā? Nebūtu slikti, bet kurš to var samaksāt! Galvenokārt mani interesē, vai vispār ir jēga piemaksāt par lielu "Pro", varbūt pietiek vienkārši ar mazo.

Man gan uzreiz jāsaka, ka esmu maziņo fans un visi lielie man šķiet pārāk lieli. Man nu jau piecus gadus ir maziņais, kuru laimīgi lietoju kopš pirmās dienas. Vecais labais – četru collu "SE". Bet es zinu, ka esmu izņēmums. Visi jau sen ir pieraduši pie piecām collām un ne tikai. Tāpēc es arvien raucu degunu, kad "Apple" savu piecarpus collu telefonu nosauc par mini.

Kā jau ierasts, jaunie "iPhone" tika izziņoti rudenī. Un, kā jau ierasts, tiem nav būtiski pamanāmu atšķirību, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Tomēr acīgākie atradīs "desmit atšķirības". Atskaitot krāsas, kas ir diezgan neuzkrītošas, taču citos toņos, lielākā atšķirība ir kameras telefona aizmugurē. "13" un "13 Mini" ir divas kameras, kas izvietotas diagonāli, bet "Pro" un "Pro Max" ir trīs kameras, kas ir izstieptas krietni lielākas. Citādi gan ir pagrūti atrast vizuālas atšķirības, ja salīdzinām ar pagājušā gada aparātiem.

Kopā tātad ir četri modeļi. 5,4 collu "Mini", 6,1 collu "13" un "13 Pro", kā arī 6,7 collu "Pro Max". Jā, diezgan piņķerīgi nosaukumi. Šis stāsts ir par galējībām – mazāko un lielāko.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!