Foto: Publicitātes attēli

Latviešu finanšu dizaina uzņēmuma "UXDA" pirmsākumi meklējami iepriekšējās finanšu krīzes laikā, un šo gadu laikā tas dažādās formās sadarbojies ar tādām starptautiskām finanšu institūcijām kā "HSBC", "United Arab Bank", "VTB", "CRDB Bank", "Bank of Jordan" un citiem. Kā iekarot savu vietu šajā tirgū, kur valda asa konkurence, stāsta kompānijas dibinātāji Aleksandrs Krēgers un Linda Zaikovska-Daukste.

Visā pasaulē aizvien ir novērojama tendence, ka daudzi lielie uzņēmumi pat neiedomājas, ka viņu centienus modernizēt savus produktus un pakalpojumus klienti nereti var uztvert kā biedējošu puzli, viņi atzīst.

Mainīja nodarbošanos

Uzņēmums patlaban nodarbojas ar dizaina veidošanu finanšu uzņēmumiem. Kompānijas vēsture meklējama 2008. gadā, kad pasauli piemeklēja globālā finanšu krīze. Abi dibinātāji tolaik strādājuši nekustamo īpašumu jomā, un nācās pieņemt lēmumu, vai palikt šajā industrijā, vai pamest to un radikāli mainīt profesionālo virzienu. Galu galā abi tajā laikā pieņēmuši lēmumu pārtraukt karjeru nekustamā īpašuma industrijā un pāriet uz IT nozari.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!